Η Παναχαϊκή στο "Achaia Fest"

Η Παναχαϊκή δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ακόμα σημαντικό, για την περιοχή μας, ραντεβού!

Συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο πρώτο Αχαϊκό Φεστιβάλ «ACHAIA FEST 2017 - ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ», που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πλούσιο ενημερωτικό υλικό της ομάδας, να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της και γιατί όχι να δοκιμάσουν τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες σε γήπεδο 5Χ5 που έχει διαμορφωθεί μπροστά από το περίπτερο ειδικά για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα στο περίπτερο έχει ήδη μεταφερθεί και το Κύπελλο από την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος έτσι ώστε όποιος φίλος της ομάδας επιθυμεί να μπορεί να φωτογραφηθεί μαζί του!

Χτες πρώτη ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας επισκέφθηκαν το «κοκκινόμαυρο» περίπτερο, στο οποίο μάλιστα έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων και τρεις ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Οι Γιάννης Μπουρλάκης, Γιάννης Σπανός και Ανδρέας Μαστραντωνάκης.

Σημειώνεται επίσης ότι στο περίπτερο της Παναχαϊκής στο «ACHAIA FEST 2017» όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί και εισιτήρια για την μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο της Αγυιάς.