ΕΠΣ Αχαΐας: Ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τον τελικό του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής

Αχαϊκή και Παναχαϊκή θα λύσουν τις διαφορές τους στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και η μεγάλη αυτή μάχη ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 17.00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Θα κοπούν συνολικά 4.000 εισιτήρια (2.000 των 5 ευρώ στην κερκίδα απέναντι από τα Επίσημα και 2.000 των 10 ευρώ στα Επίσημα) και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν με ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι, που σίγουρα θα αποτελέσει μία γιορτή για την Αχαΐα.

Στον τελικό θα τιμηθούν ο Γιώργος Κυριακόπουλος και ο Γιάννης Ζερδεβάς που έχουν φορέσει την φανέλα και των δυο ομάδων. Θα υπάρχει μαθητική εξέδρα αφού θα κληθούν τα σχολεία της πόλης και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ θα γίνει πρόταση στον Ζήση Βρύζα που είναι πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου και φίλος του Κώστα Κατσουράνη να έρθει στην Πάτρα και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Αύριο θα γίνει σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση για τα μέτρα που θα ληφθούν για τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Νίκος Θεοδωρόπουλος: Βρήκαν τον δάσκαλό τους

Ο λόγος για τον Νίκο Θεοδωρόπουλο που αποτέλεσε το δεξί χέρι του Άγγελου Δανιήλ στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας και έναν από τους νεότερους υποψηφίους.

Από τους πρώτους «οπλαρχηγούς» της παράταξης που έτρεχε σε καθημερινή βάση, βοηθώντας αρκετά την παράταξη της ΠΑΣ, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, μετά το σημερινό Δ.Σ. του ανατέθηκε η θέση του Β΄ Αντιπροέδρου.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Νίκος Θεοδωρόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Πατρέων καθώς και υπεύθυνος για θέματα παιδείας και αθλητισμού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου.

Παράλληλα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην «αναγέννηση» του Αετού Πατρών το 2011, όταν και ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ενώ επαγγελματικά εκτός από εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι και υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών.  

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας (αναλυτικά οι θέσεις)

Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε το πρώτο ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας, όπου συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση με πρόεδρο φυσικά τον Άγγελο Δανιήλ.

Δείτε αναλυτικά μέσω του www.patragoal.gr τις υπόλοιπες θέσεις:

Πρόεδρος: Άγγελος Δανιήλ

Α΄ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Βουκελάτος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Νίκος Θεοδωρόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Αγγελόπουλος

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Σαρρής

Ταμίας: Οδυσσέας Χριστόπουλος

Αναπληρωτής Ταμίας: Κώστας Ντάσιος

Μέλης: Θανάσης Πλώτας, Δημήτρης Μπαλαφούτης, Χρήστος Πλούμης, Γιώργος Γκοτσόπουλος.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΧΑΜΠΕΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ .

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΕΡΟΝΤΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΚΟΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΛΕΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

ΜΠΟΣΓΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ

ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΠΛΩΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

manetas

Άγγελος Δανιήλ: «Τέλος τα λόγια…»

Ο Άγγελος Δανιήλ ανοίγει τα χαρτιά του για πρώτη φορά μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και δηλώνει έτοιμος για δουλειά, καλώντας όλους να συνεισφέρουν

Τα σωματεία ψήφισαν στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας, εκεί όπου επικράτησε όπως όλοι γνωρίζουν η παράταξη της ΠΑΣ, με τον Άγγελο Δανιήλ να συνεχίζει στην προεδρεία της Ένωσης.

Ο Άγγελος Δανιήλ ανοίξε τα χαρτιά του για πρώτη φορά μετά το τελικό αποτέλεσμα που δικαίωσε τους κόπους τόσων μηνών, του ιδίου και των συνεργατών του στην εφημερίδα «Match» και τον Αποστόλη Νικολόπουλο.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του μεγάλου νικητή των εκλογών.

Περίμενες αυτή την μεγάλη νίκη με τέτοια διαφορά; Οι κόποι σου δικαιώθηκαν;

«Δικαιώνονται οι κόποι όλων των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτήν την κίνηση, όχι μόνο οι δικοί μου. Το αποτέλεσμα, έτσι όπως το διαχειριστήκαμε σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, θεωρούμε πως ήταν αναμενόμενο για εμάς. Και για να καταλάβετε, οι αποκλίσεις της τελευταίας ημέρας ήταν -1 για εμάς, άρα θεωρούμε πως όλη αυτή την περίοδο, κάναμε αυτό που έπρεπε».

Το 11-0 ήταν εφικτό τελικά;

«Ήταν εφικτό το 11-0, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Την Πέμπτη-Παρασκευή ειδικά, θεωρούσα πως θα το πετυχαίναμε. Υπήρξαν όμως και κάποιοι άλλοι εξωγενείς παράγοντες που εμπόδισαν να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Από τη στιγμή πάντως που αποφασίσαμε να κατέβουμε με ένα τόσο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, ήταν φυσικό να υπήρχαν και πικρίες.  Το θέμα είναι να αποδείξουμε πως δεν υπάρχει μόνο το συμβούλιο, υπάρχει ολόκληρη η παράταξη που είναι ενεργοποιημένη και άμεσα ξεκινάμε διαδικασίες για να δείξουμε αυτά που λέγαμε, τα εννοούμε και θα τα κάνουμε».

Ισχύει ότι θα δημιουργήσετε Επιτροπή Διαφάνειας και αρκετές ακόμα Επιτροπές;

«Βεβαίως, θα δημιουργηθεί μια Επιτροπή Διαφάνειας και γενικότερα ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Αχαΐας. Αυτό είναι στο μυαλό μου. Θεωρώ πως πρέπει να φτιαχτεί μια επιτροπή, την οποία να επεξεργαστούμε από ποια άτομα θα αποτελείται, άτομα που θα είναι υπεράνω υποψίας και σκέψης. Αυτή η επιτροπή ουσιαστικά θα έχει έναν άτυπο έλεγχο της κατάστασης, με σκοπό το έργο της ΕΠΣ να παραμείνει σε σταθερό και σοβαρό επίπεδο.

Θα επεκταθούμε πάντως και σε καινούργιες επιτροπές που μπορεί μεν να είναι άτυπες, θα έχουν όμως πραγματικό λόγο στο Δ.Σ.

Σε αυτές τις Επιτροπές θα καλεστούν και άτομα που είναι εκτός παράταξης και άνθρωποι που οι ομάδες τους, μπορεί να μην επέλεξαν την δική μας παράταξη. Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα, οι εκλογές τελείωσαν, σημασία έχει το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και εκεί δεν περισσεύει κανένας.  Δεν υπάρχει αντίπαλος».

Θα υπάρχει συνεργασία με Δημήτρη Μπαλαφούτη;

«Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι δεν θα είναι βοηθητικοί, θα είναι άνθρωποι που θέλουμε να συμμετέχουν ενεργά. Αν υπάρχει πραγματική διάθεση για προσφορά. Δεν έχω κανένα παράπονο και κανένα πρόβλημα με τον Δημήτρη Μπαλαφούτη. Αν πρώτα ο ίδιος θέλει με σοβαρότητα να ασχοληθεί από ‘δω και στο εξής, εδώ είμαστε κι εμείς. Υπήρξε ένας χαιρετισμός που θα γινόταν, οποιοσδήποτε να ήταν ο νικητής. Δεν προλάβαμε να πούμε κάτι εκείνες τις ώρες».

Για το γήπεδο Προσφυγικών έχουμε κάποια εξέλιξη;

«Σας ανακοινώνω επίσημα, ότι η τελευταία υπογραφή που έλειπε, έγινε. Περιμένουμε από μέρα σε μέρα τον εργολάβο να έρθει στην Πάτρα να ξεκινήσει το έργο. Ενημερώθηκα το βράδυ των εκλογών και θεωρώ ότι Τρίτη-Τετάρτη έπεσε η υπογραφή. Τα έργα ξεκινούν άμεσα, θεωρώ και μέσα στον μήνα. Αν δεν δω τον εργολάβο να μιλήσουμε για το χρονοδιάγραμμα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ευχής έργο θα ήταν αν μπορούσαμε τον Απρίλη ή τον Μάιο να παίξουμε παιχνίδια εκεί.  Αυτή την στιγμή καταλαβαίνετε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στα γήπεδα της Αχαΐας και περιμένουμε σαν μάνα εξ ουρανού το γήπεδο Προσφυγικών και το γήπεδο του Αχιλλέα».

Τα άμεσα σχέδια σας;

«Ο βασικότερος στόχος μας άμεσα που είναι ήδη σε διεργασία, είναι το πως θα γίνει τροποποίηση του καταστατικού. Ειδικά αν ψηφιστεί αυτό που ακούγεται ως νέος ερασιτεχνικός νόμος, θεωρώ ότι το καταστατικό θα αλλάξει άμεσα. Είναι το πρώτο και βασικό εργαλείο για να μπορούμε κάτω από αυτό να χτίσουμε την δομή και την λειτουργία της Ένωσης.

Μιλάγαμε για κάτι άτυπο ως τώρα, άτυπη επιτροπή η μία, άτυπη επιτροπή η άλλη. Θα πρέπει λοιπόν εκεί να συμπεριλάβουμε πράγματα που θα δώσουν την νομική υπόσταση για να μπορούμε να τα υποστηρίξουμε. Το εργαλείο όλων αυτών είναι το καταστατικό, το γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς και είναι το πρώτο που θα γίνει. Τα υπόλοιπα θέματα, όπως η ασφάλιση ποδοσφαιριστών, η διοργάνωση των πρωταθλημάτων, πρέπει να τα συζητήσουμε, εφόσον έχουμε τις επιτροπές και να τα μελετήσουμε αναλυτικά το καλοκαίρι. Πρέπει να κάνουμε πολλές συναντήσεις με τους παράγοντες. Θέλουμε να έχουμε άμεση επικοινωνία με τον παράγοντα».

Ποιοι σας έδωσαν συγχαρητήρια;

«Μας πήραν πολλά σωματεία που δεν μας ψήφισαν στις εκλογές, αλλά μας τόνισαν ότι είναι δίπλα μας. Ο πολιτικός μας λόγος και η στάση που κρατήσαμε στις εκλογές ήταν ένας από τους λόγους. Αυτό σημαίνει ότι δικαιωθήκαμε με το προφίλ και το στυλ του εκλογικού αγώνα που επιλέξαμε».

Για την παρουσία «φουσκωτών» στο λόμπι του ξενοδοχείου που τόσο συζητήθηκε;

«Πολλές φορές οι εκλογές και η πόλωση οδηγούν σε μη αισθητικές λογικές. Δυστυχώς, οι ενώσεις έχουν δεχθεί, λόγω της ΕΠΟ πολλές επιθέσεις, ένθεν και ένθεν. Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον εδώ στην Πάτρα, κρατήθηκε ένα επίπεδο ως ένα σημείο πάρα πολύ καλό και τελείωσαν οι εκλογές με ήρεμο τρόπο. Είναι πράγματα που θέλω να τα ξεχάσουμε. Πιστεύω κανένας δεν επηρεάστηκε από την παρουσία αυτών των ανθρώπων και τα σωματεία ψήφισαν κατά συνείδηση και από την στιγμή που τελείωσαν οι εκλογές, δεν θέλω να ασχοληθώ με το πριν, αλλά με το μετά».

Σχεδιάζεται επίσκεψη στην ΕΠΟ;

«Σίγουρα, μέσα στην βδομάδα θέλω να ανέβω στην ΕΠΟ, να πάω επίσης στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στον κύριο Ιούλιο Συναδινό, να δω πολλούς ανθρώπους. Αυτό που προέχει είναι να οργανωθούμε για να ξεκινήσει σωστά την δουλειά του το Διοικητικό Συμβούλιο και να καταλήξουμε στο σχήμα, στις επιτροπές και σε όλα αυτά τα διαδικαστικά, μέχρι το πρώτο συμβούλιο. Έχουμε δέκα ημέρες περιθώριο, μετά θα μπουν στην ατζέντα τα θέματα που έχουν προτεραιότητα».

Σας πείραξε κάτι σε όλη αυτή την διαδικασία;

«Σε πολιτικό επίπεδο δεν υπάρχει κάποιο παράπονο.  Τα επί προσωπικού θέματα από συγκεκριμένο άνθρωπο πάντως, με έχουν πειράξει αφάνταστα. Δεν θέλω να πω όνομα. Ξέρει αυτός ποιος είναι, ξέρει τι είπε και που το είπε. Άλλο η πολιτική, άλλο το προσωπικό.  Αν δεν εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα που έχουμε βγάλει τόσοι άνθρωποι, θα φύγω, το λέω ωμά. Εγώ μαριονέτα και πιόνι δεν είμαι και την καρέκλα δεν την αγάπησα ποτέ. Εγώ αγάπησα μόνο το έργο».

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις;

«Ευχαριστώ όλη την παράταξη, αλλά και ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας, όπως ο Αλέκος Κυρσανίδης. Τους ανθρώπους που το ξεκινήσαμε μαζί και βοήθησαν οικιοθελώς, μην τους αναφέρω ονομαστικά, τους ξέρετε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την παράταξη του Κώστα Ντάσιου και του Χρήστου Τσαρτόλια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Χρυσανθόπουλο προσωπικά για την στήριξη και όλο τον αγώνα που έκανε. Γενικότερα όλο τον κόσμο, δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάποιος που δεν μας στήριξε. Το αποτέλεσμα δείχνει πως έγινε συνολική δουλειά. Αυτή η συνολική δουλειά δεν πρέπει να επηρεαστεί από το αποτέλεσμα των εκλογών και την ψηφοθηρία και πρέπει να συνεχιστεί. Δεν έχει σημασία ποιοι βγήκαν, αλλά ποιοι συνεχίζουν να στηρίζουν το όραμα. Αν δεν το καταλάβουμε αποτύχαμε».

Κάποιοι θα πουν ότι είστε πρόεδρος και της Νίκης Προαστείου και θα το συνδυάσουν με την προεδρία σας στην ΕΠΣ. Τι έχετε να πείτε;

«Αυτά είναι αγκυλώσεις του παρελθόντος που πρέπει να τις βγάλουμε κάποια στιγμή από πάνω μας. Θα μπορούσα να δηλώσω τυπικά παραίτηση από πρόεδρος της Νίκης Προαστείου, αλλά ποιόν κοροϊδεύουμε. Η Νίκη Προαστείου είναι τα πάντα για μένα. Είναι ορισμένα πράγματα που δεν μπορείς να τα ξεχνάς. Από πού ξεκίνησες, με ποιους ξεκίνησες, τι λάσπη έφαγες.  Έλεγαν ότι από πίσω μου βρίσκονται άνθρωποι που έχουν άλλα συμφέροντα. Όλα αυτά δεν ξεχνιούνται.

Μέσα από την Νίκη Προαστείου έφτασα εδώ που έφτασα, γιατί όσο πόλεμο κι αν δέχθηκα από ένα σημείο και μετά, εγώ συνέχισα. Άλλοι έβαλαν επιχειρηματικά συμφέροντα, άλλοι προσωπικά συμφέροντα, προσπαθούν να σπιλώσουν μια πορεία 15-20 χρόνων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προσφοράς με διάφορα επιχειρηματικά τερτίπια. Όσα έχω προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από την οικογένειά μου, από την προσωπική μου ζωή, από τα οικονομικά μου, δεν πρόκειται να αναπληρωθούν μέσα από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθώ. Είναι τόσα πολλά που έχω διαθέσει για το ποδόσφαιρο, που δεν φτάνει μια ζωή ακόμα για να το ξεπληρώσω». 

magenda

Έρχονται εκλογές στον ΣΕΠΑ

Να ενεργοποιηθεί ξανά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αδράνειας επιχειρεί ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας.

Την Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αστήρ», συναντήθηκε το Δ.Σ. του ΣΕΠΑ και συζήτησε διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και την διενέργεια εκλογών στο επόμενο χρονικό διάστημα, αφού πρώτα προχωρήσουν σε Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα το παραπάνω.

Στην συζήτηση συμμετείχαν και άλλοι ερασιτέχνες που δεν είναι μέλη του Δ.Σ., ωστόσο ενδιαφέρονται να ασχολήθουν με τον σύνδεσμο και κυρίως να ενεργοποιήσουν το σύνολο των ερασιτεχνών της περιοχής, για την δημιουργία ενός δυνατού συνδέσμου που θα μπορεί να διεκδικεί πράγματα.

Στο χθεσινό άτυπο Διοικητικό Συμβούλιο, ο Δημήτρης Κόμπλας ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εκλογές, ωστόσο θα βοηθάει τον σύνδεσμο, έτσι ώστε να συνεχίσει την λειτουργία του και να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Εκτός από τον πρόεδρο του ΣΕΠΑ, Δημήτρη Κόμπλα τo παρών έδωσαν οι Σπύρος Μπουρνάκας (από Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Κώστας Χρανιώτης και Κώστας Αγοράκης (από Αετό Πατρών), Θανάσης Παπουτσής (από Πανμοβριακό Ριόλου), Γιώργος Σωτηρόπουλος (από Καλλιθέα), Αποστόλης Νικολόπουλος (από Πετεινούς), Άγγελος Σκιαδάς (από Άρη Πατρών), Άγγελος Βαρνακιώτης (από Θύελλα Πατρών) και οι Τάκης Κρίθης, Ηλίας Γεωργακόπουλος.

Ο Άγγελος Δανιήλ πρόεδρος της ΕΠΣΑ και ο Ηλίας Λογαράς πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών, τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του ΣΕΠΑ και θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστεί.

bagiorgos

Σπύρος Βασιλάκης: «Φεύγω μακριά και πικραμένος»

Στους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από το ποδόσφαιρο μετά τις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας αναφέρθηκε ο Σπύρος Βασιλάκης με γραπτή του δήλωση που έχει ως εξής:

«Στον απόηχο των εκλογών της ΕΠΣΑ δυστυχώς όσα βίωσα αυτή την περίοδο και ειδικά την ημέρα των εκλογών με κάνουν να φύγω μακριά και πικραμένος γιατί κάποιοι επέτρεψαν με τις ενέργειες τους να οδηγήσουν το ερασιτεχνικό σε άλλες εποχές που προσωπικά δεν με εκφράζουν. Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του Αχαιού και προσωπικά τον πρόεδρο Αρη Μανιώτη που δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τους υπόλοιπους που με τίμησαν με την ψήφο τους».

Σύνδεσμος Διαιτητών Αχαΐας: «Καλή θητεία»

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΔΠ Αχαΐας εύχεται καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΑ και ευελπιστεί να υπάρξει μια άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς του αθλήματος για το καλό του αχαϊκού ποδοσφαίρου.

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Αχαΐας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας.

Θα τιμηθούν η κ. Τασία Μανωλοπούλου, για τις πολλαπλές δραστηριότητές της και την κοινωνική της δράση.

Ο κ. Χρήστος Νικολόπουλος επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ και για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Αχιλλέα Πατρών.

Ο κ. Κώστας Πλέγας ιδιοκτήτης των ομωνύμων Ζαχαροπλαστείων της πόλης μας, που είναι χορηγός του Συνδέσμου μας.

«Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους – μέλη μας να παρευρεθούν ,ενώ δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!

plegas

Ποιοι θα αποτελέσουν το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Αχαϊας

Οι εκλογές της ΕΠΣ Αχαϊας ανήκουν πλέον στο παρελθόν και από σήμερα το νέο ΔΣ είναι αναγκασμένο να "σηκώσει μανίκια" και να πάει ένα βήμα παραπέρα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας.

Αυτοί που ψηφίστηκαν από τα σωματεία και θα απαρτίζουν πλέον το νέο ΔΣ είναι κατά σειρά οι παρακάτω.

Από την νικήτρια Π.Α.Σ. εκλέγονται οι εξής :
Οι Άγγελος Δανιήλ 59 ψήφους, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος 43 ψήφους, Ντάσιος Κωνσταντίνος 41 ψήφους, Χριστόπουλος Οδυσσεύς 33 ψήφους, Πλώτας Αθανάσιος 32 ψήφους, Σαρρής Δημήτριος 30 ψήφους, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος 30 ψήφους και Βουκελάτος Βασίλειος 27 ψήφους.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται:
Μπογιάκης Αλέξανδρος με 34 ψήφους και Σακελλαρίου Ανδρέας με 31 ψήφους.

Από την Π.Ε.Σ. εκλέγονται οι εξής :
Οι Μπαλαφούτης Δημήτριος 44 ψήφους, Πλούμης Χρήστος 39 ψήφους και Γκοτσόπουλος Γιώργος με 28 ψήφους.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκε η κυρία Χρυσούλα Σταθοπούλου.

Aναλυτικά όσοι εκλέγονται και οι σταυροί που πήραν οι υποψήφιοι των δύο παρατάξεων έχουν ως εξής:
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ
 
 
ΔΑΝΙΗΛ 59
Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 43
ΝΤΑΣΙΟΣ 41
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 33
ΠΛΩΤΑΣ 32
ΣΑΡΡΗΣ 30
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 30
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ 27
Στ. Θεοδωρόπουλος 24
Χ. Σταθόπουλος 24
Τζιβγινίδης 24
Βέρρας 23
Παπαδογεώργος 21
Χαμπέος 19
Μελισσουργού 18
Χρυσανθόπουλος 17
Βεντουρής 16
Κορφιάτης 16
Κολώνης 15
Γ. Πλώτας 15
Ιωάννου 13
Τσάμης 12
Μενύχτας 11
Μεσσήνης 10
Λεωνιδόπουλος 10
Ευθυμάκης 8
   
   

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 
ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ 44
ΠΛΟΥΜΗΣ 39
ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 28
Ασκούνης 23
Κουτρόπουλος 23
Καρβουνιάρης 22
Τελέγγος 22
Φλωράτου 21
Χρυσοβιτσάνος 20
Παπαστεφανάτος 17
Κυριακόπουλος 16
Κωνσταντινόπουλος 15
Παξινός 14
Βασιλάκης 14
Κυριτόπουλος 12
Σταθόπουλος 10
Θεοφανόπουλος 10
Βούλγαρης 9
Ντρόλας 7
Γεροντίδης 6
Μαράτος 3
Πεφάνης 2

Συνεχίζει στην προεδρία της ΕΠΣ Αχαϊας ο Άγγελος Δανιήλ

Ο Άγγελος Δανιήλ είναι αυτός που συνεχίζει στην προεδρία της ΕΠΣ Αχαϊας, αφού μετά το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών της Ένωσης, η παράταξη του Π.Α.Σ. ήταν νικήτρια απέναντι στην παράταξη Π.Ε.Σ. του Δημήτρη Μπαλαφούτη.

66 σωματεία ψήφισαν υπέρ της Π.Α.Σ., ενώ 44 σωματεία ψήφισαν την Π.Ε.Σ.

Δεν ψήφισε ο Πήγασος Πατρών, λόγω ότι ο εκπρόσωπος του ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και δεν παρευρέθη στην διαδικασία.

Η παράταξη του εκλέγει οκτώ μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο που κατά σειρά είναι οι Άγγελος Δανιήλ, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Κώστας Ντάσιος, Οδυσσέας Χριστόπουλος, Θανάσης Πλώτας, Δημήτρης Σαρρής, Κώστας Αγγελόπουλος και Βασίλης Βουκελάτος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Άγγελος Δανιήλ, δήλωσε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνυποψήφιους. Είναι μια μεγάλη συνολική νίκη όλη της παράταξης. Από αύριο να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να αυξηθούμε. Αρχίζει η δύσκολη δουλειά, για να λυθούν τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από αύριο κιόλας. Koινή συμπόρευση για το καλό του ποδοσφαίρου».

Εκλέγονται από της Π.Α.Σ.:

Οι Άγγελος Δανιήλ 59 ψήφους, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος 43 ψήφους, Ντάσιος Κωνσταντίνος 41 ψήφους, Χριστόπουλος Οδυσσεύς 33 ψήφους, Πλώτας Αθανάσιος 32 ψήφους, Σαρρής Δημήτριος 30 ψήφους, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος 30 ψήφους και Βουκελάτος Βασίλειος 27 ψήφους.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται:

Μπογιάκης Αλέξανδρος με 34 ψήφους και Σακελλαρίου Ανδρέας με 31 ψήφους.

Από την Π.Ε.Σ. εκλέγονται:

Οι Μπαλαφούτης Δημήτριος 44 ψήφους, Πλούμης Χρήστος 39 ψήφους και Γκοτσόπουλος Γιώργος με 28 ψήφους.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκε η κυρία Χρυσούλα Σταθοπούλου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS