H «απάντηση» του Δημήτρη Μπαλαφούτη για τα Προσφυγικά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Γιατί άραγε τώρα και μόλις( τρείς) 3 εβδομάδες πριν τις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας, αποστέλλεται έγγραφο από την ΓΓΑ στην ΕΠΣ Αχαΐας;

Παρότι μέχρι την ώρα της αναγραφόμενης ανακοίνωσης, το  εν λόγο έγγραφο ακόμη  δεν έχει φτάσει ,όπως μας ενημέρωσαν  στην ΕΠΣ Αχαίας,οφείλουμε να απαντήσουμε στο δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Είναι απορίας άξιο το ενδιαφέρον του Γ.Γ.αθλητισμού ,να προσκομιστούν στοιχεία της μελέτης εγκατάστασης των φωτοβολταικών πάνελ στο γήπεδο των προσφυγικών,αφού είναι γνωστό, ότι οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία πραγματοποιήσει η ΕΠΣ Αχαίας στο γήπεδο των προσφυγικών ,η πρώτη κίνηση είναι η έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες της γ.γ αθλητισμού.

Σχετικά με το θέμα των φωτοβολταικών πάνελ ,έχουμε να αναφέρουμε ότι συντάσσονται οι όροι της σύμβασης από την νομική υπηρεσία της εταιρείας και αφού εγκριθούν από το ΔΣ της ΕΠΣ Αχαίας θα αποσταλούν και στο αρμόδιο τμήμα της γ.γ αθλητισμού και για την από εκεί έγκριση.

Σχετικά με την αλλαγή χρήσης του γηπέδου των προσφυγικών από την ΕΠΣ Αχαίας στο ΠΕΑΚ την θεωρούμε το λιγότερο αδιανόητη και εξηγούμε αμέσως το γιατί.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων, που είχα εγώ ο ίδιος προσωπικά με τον Γ.Γ αθλητισμού κ.Ιούλιο Συναδινό ,είχαμε συμφωνήσει ,για το γήπεδο των προσφυγικών ,να συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπή που θα  αποτελείται από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ,ένα ακόμη μέλος του ΔΣ της Ένωσης και τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ ,που θα λειτουργεί υπό την ΕΠΣΑ.

Η ΕΠΣΑ με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ανακατασκεύασε την νόμιμη κερκίδα ,της οποίας το οικονομικό κόστος έφτασε τα 30000 ευρώ.

Η συμφωνία με τον τότε υφυπουργό αθλητισμού κ.Ανδριανό ήταν να κατασκευάσει η Ένωση με δικά της χρήματα την κερκίδα και η γ.γ αθλητισμού θα αναλάμβανε την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο ίδιο γήπεδο.Πράγμα το οποίο και έγινε.

Εγκρίθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση η πίστωση για 400.000 ευρώ.Η κυβέρνηση άλλαξε ,αλλά και ο κ.Κοντονής και ο κ.Συναδινός είδαν θετικά το θέμα της ανακατασκευής και έτσι φτάσαμε  σήμερα ,στο στάδιο να μπει ο εργολάβος ν αρχίσουν οι εργασίες.

Αλλαγή χρήσης του γηπέδου και ένταξης του στο ΠΕΑΚ θα σημάνει:

1) Η εξασφάλιση χορηγίας για τοποθέτηση φωτοβολταικών πάνελ ,που έγινε επί προεδρίας μου,και λύνει το οικονομικό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας των ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο να μην πραγματοποιηθεί!

2)Οι ομάδες που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο να επιβαρύνονται οικονομικά,όπως συμβαίνει στα γήπεδα που διαχειρίζεται το ΠΕΑΚ κολυμβητήρια και κλειστά γυμναστήρια.

Θεωρούμε λοιπόν σωστό ,αντί να ψάχνει ο ΓΓ Αθλητισμού για αλλαγή χρήσης του γηπέδου,να αναζητήσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει.Και πιο συγκεκριμένα.Πως ένα γήπεδο που είχε δοθεί στην ΕΠΣΑ το 1999 ,όπως αναφέρει η σύμβαση και ακατασκευάστηκε το 2000 δόθηκε προς χρήση ,όχι στα ερασιτεχνικά σωματεία της Αχαίας αλλά σε επαγγελματικό σωματείο που αγωνιζόταν στη Β Εθνική που είχε σαν αποτέλεσμα , αρχικά την καταστροφή του χλοοτάπητα και μετέπειτα των κερκίδων?(σημειωτέον η μία κερκίδα προς την Αγ.Φωτεινή λειτουργούσε παράνομα).

Εν κατακλείδι ,θεωρούμε ,παρότι κατερχόμαστε σε εκλογές στις 8-2-2017 ότι στο συγκεκριμένο θέμα αυτό της χρήσης του γηπέδου των προσφυγικών,πρέπει να υπάρξει κοινή σύμπλευση και συμπόρευση με την ΠΑΣ ,ώστε σε καμία περίπτωση το γήπεδο να μην ενταχθεί στο ΠΕΑΚ.Ενημερώνουμε δε άμεσα τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής,να μην γίνουν δεκτικά σε καμία αλλαγή που θα τους επιφέρει οικονομικό βάρος".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ

ΠΕΣ

ΕΠΣ Αχαΐας: Χάνει το γήπεδο Προσφυγικών;

Ζήτημα αναφορικά με το γήπεδο Προσφυγικών (φώτο: patrasevents.gr) βάζει η ΓΓΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΣ Αχαΐας. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κάνει αρχικά στη σύμβαση ανάμεσα στην Ενωση (επί προεδρίας Δημήτρη Μπαλαφούτη) με την εταιρεία SOLAR CELLS για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκων πάνελ στο γήπεδο και στη συνέχεια ρίχνει τη «βόμβα», προαναγγέλλοντας την ένταξη του γηπέδου Προσφυγικών στο ΠΕΑΚ!

Αρχικά, η ΓΓΑ ζήτησε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών να απαιτήσει τη σύμβαση και τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, όπως και έγινε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αφού ζητήθηκαν από την ΕΠΣΑ να προσκομίσει όλα τα στοιχεία της μελέτης εγκατάστασης των φωτοβολταϊκων πάνελ στο γήπεδο Προσφυγικών.

Το πιο ενδιαφέρον είναι όμως, ότι προαναγγέλλεται η ένταξη του γηπέδου Προσφυγικών στο ΠΕΑΚ, καθώς αναφέρεται ότι θα επαναπροσδιοριστεί το παραχωρητήριο για «αόριστο χρόνο και χωρίς αντάλλαγμα δημοσίου χώρου» της ΓΓΑ στο γήπεδο Προσφυγικών.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εννοείται ότι η Ενωση δεν θα έχει πλέον καμία δικαιοδοσία στο γήπεδο. Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε ο Δημήτρης Μπαλαφούτης με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, είχε συμφωνηθεί να συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπής που θα αποτελείται από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, ένα ακόμα μέλος του ΔΣ της Ενωσης και τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ, που θα λειτουργεί όμως κάτω από την αιγίδα της ΕΠΣΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπογραφή της σύμβασης είχε «παγώσει», αφού προέκυψε όλη αυτή η ιστορία με την αλλαγή διοίκησης στην Ενωση σε συνδυασμό με τις εκλογές που έρχονται. Προφανώς, δεν πρόκειται να προχωρήσει τίποτα πλέον, εφόσον το γήπεδο φύγει από την ΕΠΣΑ και πάει στο ΠΕΑΚ.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από έναν μήνα περίπου, ο τότε πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Δημήτρης Μπαλαφούτης ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ της ΕΠΣ Αχαΐας και της εταιρείας SOLAR CELLS για την άμεση, όπως ανέφερε η ανακοίνωση, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ στο γήπεδο των Προσφυγικών.

Βέβαια, προκύπτουν και διάφορα θέματα, αφού πριν από δύο χρόνια περίπου, η ΕΠΣ Αχαΐας έβγαλε από το ταμείο της 30.000 ευρώ για την κατασκευή νέας κερκίδας, στη λογική ότι θα συνεχίσει να είναι αυτή που διαχειρίζεται το γήπεδο.

Εκλογές και στον ΣΕΠ Αχαΐας

Η διοίκηση του ΣΕΠΑ περιμένει το καταστατικό του ΠΣΑΤ για να δει προς ποια κατεύθυνση θα είναι ώστε να εναρμονιστούν και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές προς αυτή την κατεύθυνση. Το καταστατικό του ΠΣΑΤ έχει καθυστερήσει, αλλά ο ΣΕΠΑ περιμένει να εναρμονιστεί με αυτό ώστε να έχει ουσία και στην συνέχεια μέσα στο 2017 θα προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ Δημήτρης Κόμπλας μιλώντας για το θέμα αυτό τόνισε:« Τους στόχους μας ως διοίκηση τους έχουμε πετύχει. Στο θέμα υγείας, σε επεμβάσεις που αφορούν σοβαρά θέματα για τους ερασιτέχνες παίκτες και περιμένουμε το καταστατικό για να εναρμονιστούμε ώστε να υπάρχει όφελος, σειρά και ουσιώδεις βάσεις  για τις επόμενες ποδοσφαιρικές γενιές αφού αλλιώς δεν θα έχει καμία ουσία».

daboo

To ψηφοδέλτιο της ΠΕΣ μεγαλώνει δυναμικά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΣ:

Η Π.Ε.Σ καλωσορίζει στην  μεγάλη παράταξη  και εντάσσει στο ψηφοδέλτιο της ,ενόψει των επικείμενων εκλογών στις 8 Φεβρουαρίου 2017,για την εκλογή στο ΔΣ τους:

Παναγιώτη Ασκούνη, πρώην διοικητικό στέλεχος στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και χορηγό πολλών ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Αχαίας.

Κώστα Αποστολόπουλο, πρώην γενικό αρχηγό και πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαικής και μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Παναχαικής και πρώην πρόεδρο του Φωστήρα Οβρυάς.

Δημήτρη Τελέγκο από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Νίκο Ντρόλα διοικητικό στέλεχος

Γρηγόρη Μανίκα γενικό αρχηγό του ΑΠΣ Πάτρα

Γιώργο Χρυσοβιτσάνο ταμία της Δόξας Παραλίας

Αντώνιο Βούλγαρη διοικητικό στέλεχος στις ομάδες Αίολος και Πρωτέας Αλισσού.

Από την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί νέα ανακοίνωση σχετικά με τις υποψηφιότητες.

ΠΕΣ: «Μάλλον ο κ. Ντάσιος δεν ξέρει να μετράει καλά»

Με ανακοίνωσή της η παράταξη του Δημήτρη Μπαλαφούτη (Π.Ε.Σ.) απάντησε σ' αυτά που έγραψε χθες στο facebook o Κώστας Ντάσιος, ο οποίος έκανε λόγο για άνετη νίκη της παράταξης Δανιήλ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Mάλλον ο κ. Ντάσιος δεν ξέρει να μετράει καλά. Αν οι εκλογές κρίνονται σύμφωνα με τα κριτήρια που επικαλείται ο ίδιος, τότε δεν θα έπρεπε η παράταξή που εκπροσωπεί να κατέβει καθόλου στις επικείμενες εκλογές. Εχουμε και λέμε: Η παράταξη Μπαλαφούτη πήρε στις προηγούμενες εκλογές 49 ψήφους και όχι 44. Δύο εκ των κύριων συνεργατών της παράταξης Τσαρτόλια-Ντάσιου, ο Σπύρος Βασιλάκης και ο Γιώργος Παξιμάδης, που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι με την παράταξη Μπαλαφούτη, κατέγραψαν συνολικά 31 σταυρούς. Τα συμπεράσματα δικά σας».

«Βόμβα» στα εκλογικά της ΕΠΣ Αχαΐας

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, Κώστας Χρυσανθόπουλος πριν από λίγα λεπτά έδωσε τα χέρια με τον Άγγελο Δανιήλ και συμφωνήσαν ώστε να κατέβουν στην ίδια παράταξη στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας που έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Φεβρουαρίου. Το προηγούμενο διάστημα είχαν γραφτεί πολλά, αλλά τελικώς ο ισχυρός άνδρας συμφώνησε και «δυναμώνει» αυτόματα την παράταξη με την παρουσία του.

aramis

Κώστας Χρυσανθόπουλος: «Άργησα να αποφασίσω»

Ένα θέμα που θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες και θα απασχολήσει κυρίως την παράταξη του Άγγελου Δανιήλ είναι η ενδεχόμενη κάθοδος του Κώστα Χρυσανθόπουλου στις εκλογές στις 8 Φεβρουαρίου, ο οποίος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο ισχυρός άνδρας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και της Παναχαϊκής Συμμαχίας μίλησε στην «Match» και τον Αποστόλη Νικολόπουλο, για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα: «Πράγματι πριν λίγες ημέρες βρέθηκα με την παράταξη του κ. Άγγελου Δανιήλ και συνομιλήσαμε. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσά μας. Υπήρχε μια έτοιμη ομάδα και δυστυχώς ή ευτυχώς άργησα να αποφασίσω, αν θα ασχοληθώ. Σε αυτό έχω ευθύνη μόνο εγώ. Δεν τα έχουμε βρει προς το παρών, θα δούμε όμως τι θα βγάλει η επόμενη ημέρα. Υπάρχουν σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις για τρίτη παράταξη στις εκλογές, αν τα σωματεία θέλουν κάτι καινούργιο , κάτι άφθαρτο. Ίσως να μην είμαι πουθενά. Τις επόμενες ώρες το θέμα της καθόδου μου θα κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά».

Ο Δημήτρη Μπαλαφούτης μίλησε στην «Match» για την πιθανή εμπλοκή του Κώστα Χρυσανθόπουλου στα διοικητικά της ΕΠΣ Αχαΐας: «Τον Κώστα τον θεωρούμε φίλο μας, είχαμε την εντύπωση πως είναι μαζί μας.  Έχουμε μάλιστα στο ψηφοδέλτιο μας και τον κ. Μπίρη. Είναι από τα υγιή στοιχεία στο ποδόσφαιρο. Είναι φίλος μας, είτε πορευτεί μαζί μας, είτε όχι. Και μια ανεξάρτητη κίνηση, την χαιρετίζουμε».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Δανιήλ δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση την συγκεκριμένη στιγμή, επιβεβαιώνοντας το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Χθες, περίμενε μάλιστα σημαντικό τηλέφωνο, το οποίο θα έκρινε πολλά.

Αναβλήθηκαν και τα ματς της Κυριακής

Από την Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαϊας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, ΟΛΑ τα παιχνίδια Α’ Κατηγορίας, Β’ Κατηγορίας και Γ’ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.

Νέα απάντηση Δ. Μπαλαφούτη : "Γιατί δεν απαντήσατε ;"

Αν και η δικιά μας ανακοίνωση είχε στοχευμένο αποδέκτη...απαντάμε στον κύριο Ανδριόπουλο και του φρεσκάρουμε τη μνήμη.

Η θητεία σας, με την τότε διοίκηση που ήμουν εγώ Πρόεδρος ,έληγε στο τέλος της χρονιάς του 2013. Μετά από συμφωνία που είχαμε κάνει όταν αναλάβαμε την διοίκηση της ΕΠΣΑ...Οπότε τα περί ηρωικής εξόδου κρατήστε τα για τους αμαθείς..

Για την παρέμβαση που λέτε πως έκανα στο έργο σας, να σας θυμίσω, ότι είχα ζητήσει σαν Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, (κατά τη θητεία που εσείς ήσασταν μέλος της επιτροπής), συγκεκριμένος διαιτητής, ο οποίος είχε πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, να τιμωρηθεί και να μην οριστεί σε αγώνες. Για ποια παρέμβαση λοιπόν μιλάμε?

Χαιρόμαστε που γνωρίζετε το ρητό που λέει, ότι εκείνος που κρύβει τα λάθη του ετοιμάζετε να τα επαναλάβει και ευτυχώς με την παρέμβασή μας τα διορθώσατε και έτσι δεν είχαμε ενστάσεις και αλλοίωση των πρωταθλημάτων.!

Διερωτόμαστε γιατί δεν πήρατε στοιχεία ούτε από την ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΣΑ ούτε από τα αρχεία που υπάρχουν στα γραφεία της Ένωσης? Το δε βιβλίο των πρακτικών που αναφέρατε ότι δεν σας παρέδωσε η κ.Έμυ Φλωράτου δεν περιέχει κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει στους ορισμούς (Διεξοδικά σας έχει απαντήσει η κυρία Φλωράτου). Μη λησμονείτε λοιπόν τα λάθη σας και γινόσαστε θρασύς!

Ας παραδεχτείτε ότι υπήρξε απίστευτη προχειρότητα στο όλο θέμα και φυσικά δεν ήρθε καμία απάντηση γιατί άλλαξαν οι πίνακες στην Α κατηγορία.

Φίλε Τάκη συμβουλευτικά, αν με θάρρος λες την αλήθεια δεν θα κάνεις ποτέ λάθος!

ΠΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ

Απάντησε η Επιτροπή Διαιτησίας στις καταγγελίες του Δ. Μπαλαφούτη

Σε απάντηση όσων καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Δημήτριος Μπαλαφούτης, ανακοινώνουμε τα εξής:

1. Η Επιτροπή Διαιτησίας, τουλάχιστον η παρούσα, δεν πιέζεται από κανέναν και έχει δώσει εξετάσεις σε αυτό πολλά χρόνια και επί διαφόρων διοικήσεων της Ένωσης. Ορίζει διαιτητές και βοηθούς κατά συνείδηση και δεν δέχεται τηλεφωνικές παρεμβάσεις από αξιωματούχους της ΕΠΣΑ, ποιόν να ορίσει και που βάσει συμφερόντων γιατί για μας η διαιτησία είναι λειτούργημα και αγάπη. Άραγε γινόταν αυτό ποτέ; Δεν το πιστεύουμε …….

2. Μήπως θυμάστε κ. πρώην πρόεδρε γιατί επί διοικήσεώς σας παραιτήθηκα από Αρχιδιαιτητής με επιστολή μου που δεν φέρατε ποτέ στ Δ.Σ. της ΕΠΣΑ; Να σας θυμίσω. Κάνατε παρέμβαση στο έργο μου και μου αλλάξατε διαιτητή χωρίς να με ρωτήσετε γιατί έτσι ήθελε κάποιος πρόεδρος ομάδας.

3. Το σύστημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών που χειρίζεται η εκάστοτε Επιτροπή Διαιτησίας εμφανίζει τα κωλύματα των διαιτητών που έχουν παίξει την ίδια ομάδα μόνο για 15 ημερολογιακές ημέρες και όχι αγωνιστικές. Λόγω της μη διεξαγωγής πρωταθλημάτων, εξαιτίας των εορτών για πάνω από 15 ημέρες, μάς εμφάνιζε ότι ο διαιτητής είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί κάποια ομάδα. Αυτά για τα όποια λάθη έγιναν από εμάς (τα οποία άμεσα διορθώσαμε).

4. Άραγε, γιατί το βιβλίο των πρακτικών της Επιτροπής Διαιτησίας παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι 5/1/17 από την κ. Φλωράτου στους υπαλλήλους της Ένωσης μετά την καταγγελία; ΤΥΧΑΙΟ;;; Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Δημήτριος Σαρρής επικοινώνησε αρκετές φορές με την προηγούμενη επιτροπή και το βιβλίο όλο ερχόταν …. Το βιβλίο έπρεπε να είναι στα γραφεία της Ένωσης αλλά που ήταν επί 18 ημέρες, άραγε; ΤΥΧΑΙΟ;;;

5. Ποτέ δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου η πρώην Επιτροπή Διαιτησίας, ως όφειλε, να με ενημερώσει και να παραδώσει (προφορικά για να έχω γνώμη για τους διαιτητές) όπως έκανα εγώ όταν παραιτήθηκα και ανέλαβαν αυτοί. ΤΥΧΑΙΟ;;;

6. Να είστε σίγουρος κ. πρώην πρόεδρε ότι η παρούσα Επιτροπή θα επιτελέσει το έργο της μέχρι τις εκλογές χωρίς να επηρεάζεται από αυτές (δεν μας ενδιαφέρουν) διότι και τα τέσσερα μέλη της Επιτροπής έχουμε δώσει εξετάσεις επί σειρά ετών στην κοινωνία του ποδοσφαίρου της Αχαΐας, ότι αγαπάμε τον χώρο της διαιτησίας, γι’ αυτό είμαστε πάντα παρόντες (κι όταν δεν έχουμε καρέκλες), κάτι το οποίο πιστοποιούν επίσημα και δημόσια αρκετά μέλη της παράταξής σας, όπως και εσείς προσωπικά σε εμένα, στο Σύνδεσμο Διαιτητών παρόντων όλων των μελών σε εκπαιδευτική συγκέντρωση που έγινε πρόσφατα. Τόσα καλά λόγια από εσάς πρώτη φορά δημόσια ……

Με εκτίμηση
Για την Επιτροπή Διαιτησίας
Τάκης Ανδριόπουλος

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS