Αύριο, Παρασκευή το δείπνο της Μικτής Νέων

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας θα παραθέσει δείπνο στην Μικτή ομάδα Νέων της Ένωσής μας η οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της Ε.Π.Ο..

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 21.00 στον πολυχώρο “PLAZ”.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α. ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου “PLAZ”, κύριο Κωνσταντίνο Φλωράτο για την ευγενική του προσφορά-χορηγία και την αγάπη του για το Αχαϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Νίκος Θεοδωρόπουλος: «Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών»

Χθες, Παρασκευή είχαμε την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας. Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Νίκος Θεοδωρόπουλος τοποθετήθηκε στο www.patragoal.gr για την νέα προσπάθεια που γίνεται στον Σύνδεσμο, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο:

«Εύχομαι  συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω το νέο Δ.Σ. που εκλέχθηκε να επιλύσει κάποια από τα τόσα πολλά προβλήματα που αφορούν τους πρωταγωνιστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια και στον Κώστα Αγοράκη και σε όσους τον εξέλεξαν στη θέση του προέδρου, γιατί πραγματικά το άξιζε.

Ακούραστος εργάτης τόσα χρόνια έχει δώσει και την ψυχή του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και μέσα και έξω από τα γήπεδα χωρίς ποτέ να πάρει ένα ευρώ και αυτό είναι υπέρ το δέον σημαντικό. Μεγάλη τιμή και για την ομάδα του Απόλλωνα Εγλυκάδος, αλλά και του Αετού Πατρών που έχει αγωνιστεί ο  Αγοράκης. Μπράβο Κώστα είμαστε όλοι περήφανοι γιατί είναι μια επιβράβευση των κόπων σου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπάς και υπηρετείς με ανιδιοτέλεια».

Oι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας

Δείτε αναλυτικά μέσω του www.patragoal.gr τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας:

(1-4-2017 Διακοπέν αγώνας κατηγ. Παίδων ΠΥΡΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ)

α) Στο σωματείο ΠΥΡΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης.

β) Ο αγώνας ΠΥΡΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ κατηγορίας παίδων κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

γ) Από το σωματείο ΠΥΡΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ αφαιρούνται 10 (δέκα) βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και 5 (πέντε) βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

(1-4-2017 ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ)

α) Στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης.

β) Στον προπονητή του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ κ. Αθανασίου Κυριάκο επιβάλλεται η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50 €.

(19-3-2017 ΤΑΔ ‘93/ΑΟ ΖΗΡΙΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ)

Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ κ. Τζεβελέκα Ιωάννη επιβάλλεται η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για εξήντα (60) ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 100 €.

(2-4-2017 ΜΕΤΟΧΙ-ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΣΟΥ)

α) Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΣΟΥ κ. Μοσχόπουλο Χρήστο επιβάλλεται συσσωρευτικά η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για εξήντα (60) ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50 €.

β) Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΣΟΥ κ. Πατρώνη Νικόλαο επιβάλλεται η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες.

γ) Στον προπονητή του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΣΟΥ κ. Ράντο Χαράλαμπο επιβάλλεται η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες.

genial

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους έδωσαν το παρών στην χθεσινή 5η Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της για μια ακόμα χρονιά.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Συνδέσμου Δημήτρη Κόμπλα, για το τεράστιο έργο που άφησε πίσω του και που θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια δική του επιτυχία. Σίγουρα θα είναι κοντά μας και θα χρειαστούμε τις πολύτιμες συμβουλές του.

Θα προσπαθήσουμε για το δυνατόν καλύτερο, έχοντας ένα δυνατό και ομοιογενή ΔΣ που θα κοιτάξει μόνο το καλύτερο όλων μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους ψήφισαν και μας έδωσαν μία τόσο υπεύθυνη θέση για το καλό του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Καλές Γιορτές και Καλό Πάσχα σε όλους».

Εκ του νέου 9μελές ΔΣ του ΣΕΠΑ

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δ. Μπαλαφούτη

Δείτε την σχετική επιστολή που μας απέστειλε ο Οδυσσέας Χριστόπουλος από την ΕΠΣ Αχαΐας ως απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΕΣ:

Κ. Μπαλαφούτη,

Όταν εκλεγήκατε πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας πριν από 4 χρόνια σας προτείναμε σαν παράταξη να δημιουργηθεί διαπαραταξιακό διοικητικό συμβούλιο το οποίο αρνηθήκατε λέγοντας μας χαρακτηριστικά ‘‘΄8-3’’ (τα εκλεγέντα μέλη δηλαδή κάθε παράταξης, υποδηλώνοντας ότι δεν μας χρειάζεστε). Στη συνέχεια εγώ προσωπικά δέχθηκα επίθεση από δύο συμβούλους σας για όσα προτείναμε τα οποία όμως προσπέρασα με σύνεση και σωφροσύνη.

Συνεχίζω να έχω την άποψη ότι η όποια συνεργασία πρέπει να γίνει από τις παρατάξεις και όχι από τα μεμονωμένα πρόσωπα με έχουν ως μοναδικό σκοπό την αυτοπροβολή και όχι το γενικότερο καλό., Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας που δεν μπορεί να είναι άλλος από την αναβάθμιση του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν περισσεύει κανείς.

Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα, ανάσταση και ανάταση στις ψυχές μας.

Φιλικότατα

Χριστόπουλος Χ. Οδυσσέας

Η Αντιπολίτευση δεν θέλει τη συνεργασία

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΣ:

Στις προεκλογικές μας εξαγγελίες ήταν πάγιο το σύνθημά μας για συνεργασία με την αντίπαλη παράταξη όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί θεωρούμε ότι μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Επειδή όμως βλέπουμε τη  στάση που κρατάει η αντιπολίτευση στο εν λόγω ζήτημα , οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας στα εξής :

1)  Προτείναμε στην αντιπολίτευση να φτιάξουμε διαπαραταξιακό προεδρείο και να στελεχώσουμε μαζί τις επιτροπές προκειμένου να υπάρχει το βέλτιστο αποτέλεσμα .Και ενώ μας απάντησαν ότι θα το δούμε από το καλοκαίρι , μέλος του Δ.Σ. από την αντιπολίτευση ,μας εγκάλεσε λέγοντας ότι η πρόταση που τους κάναμε είναι προσχηματική και έγινε απλά για να γίνει για τους τύπους. Εμείς, εμμένοντας στις πεποιθήσεις μας για  ουσιαστική συναίνεση προσφέρουμε στην αντιπολίτευση όποια θέση στο προεδρείο επιθυμεί.

2)  Από δημοσιεύματα του τύπου και με επιστολή που έστειλε στην Ε.Π.Σ. βλέπουμε ότι η αντιπολίτευση τα βάζει με μέλος της τεχνικής επιτροπής για δηλώσεις του στο διαδίκτυο εναντίον διαιτητή και ζητάει την παραπομπή του στην πειθαρχική επιτροπή. Βιάζεται όμως  η αντιπολίτευση και είναι ανενημέρωτη γιατί το μέλος αυτό κλήθηκε ήδη την περασμένη Δευτέρα στην πειθαρχική. Εμείς δεν ασχολούμαστε ούτε παρεμβαίνουμε στο έργο της πειθαρχικής επιτροπής γιατί τη θεωρούμε ανεξάρτητη αρχή. Εμείς, αυτά που γίνονταν τις προηγούμενες σκοταδιστικές περιόδους δεν πρόκειται να τα κάνουμε. Πέρα από αυτό όμως θα μπορούσαμε κι εμείς αν θέλουμε να χτυπήσουμε την αντιπολίτευση να δημοσιοποιήσουμε δηλώσεις μέλους του Δ.Σ.  που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίζει χυδαία την ομοσπονδία. Και αν η πρώτη περίπτωση θεωρείται δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών ,τότε αυτή η περίπτωση  βάση του άρθρου 25 παράγραφος 5 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ  θεωρείται  επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης.

Εμείς όμως δεν πρόκειται να το κάνουμε γιατί θέλουμε στην πράξη τη συνεργασία και γιατί θεωρούμε μικρότητες τις τέτοιου είδους αντιπολιτευτικές πρακτικές. Εμείς κοιτάμε πως θα αυξήσουμε τα έσοδα μιας οικονομικά προβληματικής Ένωσης που παραλάβαμε μέσα από χορηγίες ,από την προσπάθεια διοργάνωσης του τελικού κυπέλλου, από οικονομίες κλίμακος κλπ και δεν κοιτάμε πως θα κάνουμε «κουτσομπολίστικη» αντιπολίτευση.

Ακόμα δεν τον είδε η Αντιπολίτευση Γιάννη τον εβάφτησε…….       

Από την Π.Α.Σ

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣ Αχαϊας

Σύμφωνα με την συνεδρίαση Νο 15 / 3-4-2017 της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αχαϊας, επιβάλλονται οι παρακάτω ποινές :

26-3-17 : Ωλενιακός-Πάτραι
Στο σωματείο Ωλενιακός, επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης.
Στο σωματείο Πάτραι, επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.
Στο προπονητή του σωματείου Πάτραι κ. Καπετανάκη Μάριο, επιβάλλεται η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

26-3-17 : Δήμος Διακοπτού-Δαβουρλής
Στο σωματείο Δήμος Διακοπτού, επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.
Στον εκπρόσωπο του σωματείου Δήμος Διακοπτού κ. Μάνο Χρήστο, επιβάλλεται η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 80 ημέρες

Το ψηφοδέλτιο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας

 Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τις εκλογές του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας που θα διενεργηθούν την Μεγάλη Τετάρτη. Yποψηφιότητα κατέθεσαν οι Τάκης Κρίθης, Θανάσης Παπουτσής, Σπύρος Αβράμης, Κώστας Αγοράκης, Θόδωρος Σουγλέρης, Βασίλης Αδαμόπουλος, Βασίλης Νικολακόπουλος, Γιώργος Αμασιάδης, Άγγελος Βαρνακιώτης,  Γιώργος Σωτηρόπουλος, Νίκος Ορφανίδης και Άγγελος Σκιαδάς. Με μία πρώτη ματιά, κάνουμε λόγο για ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο.

Προσπάθειες της ΕΠΣ Αχαϊας για εξοπλισμό από το Ολυμπιακό Χωριό

Δύο μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑ, ο Κώστας Ντάσιος και ο Κώστας Αγγελόπουλος είχαν συναντήσεις στην Αθήνα με σκοπό να φέρουν στα γήπεδα της περιοχής εξοπλισμό από το Ολυμπιακό Χωριό!

Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους των Ολυμπιακών Ακινήτων έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και πλέον απομένει να σταλούν και επισήμως με έγγραφα αυτά που ζητάει η πλευρά της Ένωσης.

Σε 15 μέρες θα υπάρχει οριστική εξέλιξη, ωστόσο πρέπει να λυθεί ένα σημαντικό θέμα που αφορά την μεταφορά των όποιων υλικών παραχωρηθούν τελικά στην διοίκηση της ΕΠΣΑ. Φυσικά ως προς το κόστος της.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS