Άβυθος Αιγιάλειας: Ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία

Η ομάδα της Αβύθου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε.

Αναλυτικά:

“Άλλη μία σεζόν έφτασε στο τέλος της, με χαρές, με λύπες, με έντονες συγκινήσεις και με κάποια γεγονότα που αν μη τι άλλο σημάδεψαν την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε.

Είχαμε τη χαρά να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ανδρικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος για τόσο για την κατάκτηση του, όσο και για την άνοδο, δυστυχώς όμως στις λεπτομέρειες δε χαρήκαμε στο τέλος.

Είδαμε παιδιά, που χρόνια δουλεύονταν στην ακαδημία μας, να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να καθιερώνονται στη βασική ενδεκάδα, βιώσαμε όμως και άτυχες στιγμές με σοβαρούς τραυματισμούς που μας στενοχώρησαν.

Τέλος, ξεκινήσαμε με απίστευτη ταλαιπωρία για σχεδόν 6 μήνες, πηγαινοερχομενοι στο γήπεδο Δημητρόπουλου, χωρίς ούτε καν τις βασικές παροχές (νερό, ρεύμα). Ευτυχίσαμε, όμως, να μπούμε στο καινούργιο γήπεδο Αβύθου, το σπίτι μας, να το εγκαινιάσουμε με νίκη σε ένα ντέρμπι και να τι γιορτάσουμε μπροστά σε δεκάδες φιλάθλους μας.

Κλείνοντας λοιπόν, νιώθουμε γεμάτοι για τη χρονιά που μας πέρασε, ατενίζουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία, ενώ έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας για την ερχόμενη χρονιά, με τους μικρούς μας άνδρες να συνεχίζουν εντατικά για προπονήσεις τους και με όλους εμάς που αποτελούμε το σύλλογο να περιμένουμε τα καλύτερα που έρχονται.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ λοιπόν και επειδή το καλοκαίρι μας προβλέπεται δραστήριο………..

STAY TUNED”.