Άνετο πέρασμα από τη Λακκόπετρα για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Ίκαρος Λακκόπετρας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-5 (5′ Νικολακόπουλος, 7′, 80′ Σκούρτας, 56′ Καραμπούλας, 90΄Τζουραμάνης)

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, ο Διαγόρας Βραχνεΐκων κατάφερε να περάσει από την Λακκόπετρα με το ευρύ 0-5 και να συνεχίσει την θετική αγωνιστική του πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές. Μόλις στο 5’ λεπτό ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Νικολακόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γεωργαντόπουλος με ωραία ενέργεια «σέρβιρε» έτοιμο τέρμα στον Σκούρτα για το 0-2, βάζοντας εύκολα στην ομάδα του Διαγόρα για την συνέχεια. Στο 56’ λεπτό και μετά από ωραίο 1-2 του Σκούρτα με τον Λεγάτο, ο τελευταίος πάσαρε στον Καραμπούλα για το 0-3, ενώ ακόμα ένα τέρμα του Σκούρτα στο 80’ λεπτό, ανέβασε το σκορ στο 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζουραμάνης.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ (Γ. Ζερδεβάς) : Λαγός, Αναστασόπουλος, Σαν Φιλλίπο, Σέρμπος, Μπεκίρης, Σαμικός, Ζυγουράκης, Διονυσόπουλος, Κωστούρας, Αγγελόπουλος, Κωνσταντινόπουλος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ανδρούτσος) : Θανόπουλος, Λεγάτος, Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Τζουραμάνης, Σκούρτας, Γεωργαντόπουλος, Καραμπούλας.