Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους η Α.Ε. Καλαβρύτων

Ανακοίνωση απάντηση στο Ζαβλάνι με την οποία ρίχνει και τους τόνους, εξέδωσε η Α.Ε. Καλαβρύτων, αναφέροντας τα εξής :

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Προέδρου του Σωματείου του Ζαβλανίου ΑΠΣ και προς αποκατάσταση της αλήθειας και των εντυπώσεων, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων μας δήλωσε τα εξής:

“Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ζαβλάνι σχετικά με το μεταξύ μας παιχνίδι του Σαββάτου. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ποτέ μα ποτέ, γραπτώς η προφορικώς η ομάδα του Ζαβλανίου δεν μας ενημέρωσε σχετικά με πρόβλημα ώστε να αναβληθεί η αναμέτρηση. Πάγια τακτική μας είναι, στο μέτρο του δυνατού, η Α.Ε.Καλαβρύτων να συνηγορεί σε αιτήματα αντιπάλων ομάδων για την διευκόλυνσή τους.

Σε αντιδιαστολή με τα αναφερόμενα της ανακοίνωσης, η ομάδα του Ζαβλανίου παρουσιάστηκε με αποστολή 19 ποδοσφαιριστών χωρίς να αναφέρει τίποτα και σε κανέναν. Αγωνίστηκαν δε, 16 συνολικά αθλητές. Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και με το σκορ να έχει διαμορφωθεί σε 5-0 υπέρ της ομάδας μας, ο προπονητής μας, έβγαλε σταδιακά 5 παίκτες μεταξύ των οποίων και του αρχηγού, των δύο σκόρερ των 5 τερμάτων και δυο έμπειρων παικτών, βάζοντας μάλιστα ένα πρωτοεμφανιζόμενο φέτος 16χρονο παίκτη και έναν 18χρονο.

Παρά την χαλάρωση των παικτών μας στο δεύτερο ημίχρονο το ομαδικό «ανέβασμα» της αντίπαλης ομάδας για να πετύχει κάτι, έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες μας να βρίσκονται συχνά – πυκνά, στην αντίπαλη εστία και να σημειώσουν άλλα 4 τέρματα. Αυτά για την ιστορία.

Για τις απειλές που αναφέρονται στην ανακοίνωση, θεωρούμε ότι ήταν «εν βρασμό» και δεν δίνουμε καμία συνέχεια. Σεβόμαστε -και το έχουμε αποδείξει- κάθε ομάδα και την ιστορία της, όπως και την ομάδα του Ζαβλανίου που έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη ιστορία στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο.

Η φιλοξενία μας, είναι αξιομνημόνευτη απ΄ όλους και ο τρόπος λειτουργίας του σωματείου μας υποδειγματικός. Να σημειώσουμε ότι είμαστε ομάδα με λειτουργία πολυπληθών Ακαδημιών και γνωρίζουμε καλά την διαχείριση νεαρών παικτών. Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στους αθλητές του Ζαβλανίου και στην διοίκησή του, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελεί και να συνεχίσει να προσφέρει για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού”.