Μετά από μια ονειρική χρονιά που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία, στον Πανιώνιο/Αχιλλέα δεν υπήρχε λόγος για αλλαγές. Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Γκάτση, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό κλίμα και την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Άλλωστε, η παραμονή του νεαρού τεχνικού στον πάγκο θεωρούταν δεδομένη μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη του σεζόν ως προπονητής της ομάδας. Ο Γκάτσης κατάφερε να παρουσιάσει ένα σύνολο με ταυτότητα, αγωνιστική συνέπεια και χαρακτήρα πρωταθλητή, οδηγώντας τον Πανιώνιο/Αχιλλέα στην επιστροφή του εκεί όπου ανήκει, στην Α’ ΕΠΣΑ.
Στον σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως η νέα κατηγορία έχει αυξημένες απαιτήσεις. Για τον λόγο αυτό, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς, ενώ κανονικά προχωρά και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στη νέα σεζόν.
Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο “χτίσιμο” του ρόστερ, με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών να παίρνουν σειρά το επόμενο διάστημα. Η επιθυμία είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός που έφερε την επιτυχία, πάνω στον οποίο θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες για την Α’ Κατηγορία.
Στον Πανιώνιο/Αχιλλέα υπάρχει αισιοδοξία, ενότητα και διάθεση για δουλειά, στοιχεία που αποτέλεσαν τη βάση της φετινής επιτυχίας και δείχνουν ικανά να οδηγήσουν την ομάδα σε ακόμη πιο σταθερά βήματα στο νέο πρωτάθλημα!







