Έδωσε το στίγμα του, στέλνοντας μηνύματα

Ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Μπάρλος πέρασε πολλά μηνύματα στην συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Κυριακή και έδωσε το στίγμα του για την επόμενη περίοδο.

Έχοντας κάνει μέσα σε τρεις μήνες όσο δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας λύσεις στο γηπεδικό πρόβλημα, αλλά και με την αγορά του λεωφορείου για τις μετακινήσεις της ομάδας όταν ρωτήθηκε αν λόγω κορονοϊού θα είναι πιο δύσκολη η νέα χρονιά οικονομικά τόνισε ξεκάθαρα:

«Ως προς το οικονομικό δεν στηρίζομαι σε ξένες τσέπες. Ούτε σε “αιμοδότες”. Έχω κάνει ένα οικονομικό πλάνο το οποίο γνωρίζω μόνο εγώ και όποιος θέλει με την μορφή χορηγίας να συμμετέχει δέχομαι να συζητήσουμε. Είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις. Χρήματα η διοίκηση αυτή δεν θα ζητήσει από κανέναν.

Δεν είμαστε επαίτες. Όταν το μαγαζί είναι σωστό, ο άλλος θα έρθει από μόνος του να επενδύσει. Θέλουμε να δώσουμε υπεραξία με έργα και όχι με λόγια. Θέλουμε τους επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν, αλλά δεν εξαρτόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα ξένο κεφάλαιο από χορηγό που θα μπορούσε να δημιουργήσει μία εικόνα αναστάτωσης ότι περιμένουμε χρήματα από αλλού».