Έκτη σερί νίκη για τον Παναιγιάλειο, «φωτιά» η κορυφή του 4ου ομίλου

Ο Παναιγιάλειος συνεχίζει ασταμάτητος τη φετινή του πορεία στη Γ΄ Εθνική, φτάνοντας τις έξι συνεχόμενες νίκες και πιάνοντας τη Ζάκυνθο στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου, μετά το σπουδαίο 1-0 επί της Παναχαϊκής στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Οι «μελανόλευκοι» έδειξαν ξανά σταθερότητα, οργάνωση και χαρακτήρα, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και ρυθμό. Το «χρυσό» γκολ ήρθε στο 72΄ από τον Παύλο Λιάτο, ενώ η Παναχαϊκή αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 39΄ λόγω αποβολής του Αγουρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής – 4ος όμιλος Γ΄ Εθνικής
  • ΠΑΣ Πύργος – Ζάκυνθος 0-1
    (77′ Αναστασόπουλος)
  • Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή 1-0
    (72′ Λιάτος – 39′ αποβολή Παναχαϊκής: Αγουρίδης)
  • Μιλτιάδης – Πανθουριακός 0-3
    (48′ Τιμπλαλέξης, 51′ Αγγελής, 89′ Αγγελής)
  • Θύελλα Πατρών – ΑΟ Λουτρακίου 1-2
    (85′ Κωνσταντινίδης – 49′ Στρατίκης, 73′ Κατσούκης)
  • Ερμής Μελιγούς – Πέλοπας Κιάτου 0-1
    (82′ Ραυτόπουλος)
  • Κόρινθος – Πανγυθεατικός 0-0
ΘέσηΟμάδαΒαθμοίΓκολ
1Ζάκυνθος1912–4
2Παναιγιάλειος1913–4
3ΠΑΣ Πύργος1711–3
4ΑΟ Λουτρακίου138–6
5Μιλτιάδης Τριφυλίας1310–8
6Πέλοπας Κιάτου126–13
7Θύελλα Πατρών118–9
8Παναχαϊκή1011–9
9Πανθουριακός87–6
10Κόρινθος78–12
11Ερμής Μελιγούς23–13
12Πανγυθεατικός22–16
Μάχη για την κορυφή

Η Ζάκυνθος και ο Παναιγιάλειος δείχνουν να «τρέχουν» αγκαζέ στην κορυφή με 19 βαθμούς, έχοντας και τις καλύτερες άμυνες του ομίλου (4 γκολ παθητικό). Ο ΠΑΣ Πύργος έχει τρία γκολ παθητικό, όντας τρίτος πλέον.

Ο ΠΑΣ Πύργος παραμένει κοντά στους 17 βαθμούς, ενώ πίσω τους δημιουργείται συνωστισμός, με το Λουτράκι και τον Μιλτιάδη να κρατιούνται σε τροχιά τετράδας.

Στην άλλη πλευρά του πίνακα, τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Ερμή Μελιγούς και τον Πανγυθεατικό, που έχουν μείνει μόλις στους δύο βαθμούς.

Η Θύελλα Πατρών γνώρισε ήττα-πισωγύρισμα στην έδρα της (1-2 από το Λουτράκι), ενώ η Παναχαϊκή καλείται να ανασυνταχθεί ενόψει του ντέρμπι με την Κόρινθο που θα κρίνει πολλά.

Επόμενη (9η) αγωνιστική – Κυριακή 16 Νοεμβρίου
  • Πανθουριακός – ΠΑΣ Πύργος
  • Πανγυθεατικός – Ζάκυνθος
  • Παναχαϊκή – Κόρινθος
  • ΑΟ Λουτρακίου – Παναιγιάλειος
  • Πέλοπας Κιάτου – Μιλτιάδης
  • Ερμής Μελιγούς – Θύελλα Πατρών
Σημεία που ξεχώρισαν
  • Ο Παναιγιάλειος μετρά 6 συνεχόμενες νίκες και έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ.
  • Η Ζάκυνθος «τρέχει» επίσης αήττητο σερί, με τον Αναστασόπουλο να βρίσκει δίχτυα ξανά.
  • Ο Πανθουριακός πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη με εμφατικό 0-3.
  • Η Θύελλα Πατρών «πλήρωσε» την αστοχία της στο φινάλε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 90+6’.