Ένταση, ξύλο και διακοπή σε ματς Παίδων – Καταδικάζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Επεισόδια εξελίχθηκαν μεταξύ φιλάθλων της Παναχαϊκής (με βάση το τι αναφέρει το φύλλο αγώνος) και του διαιτητή στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή με τον Άτλαντα (5-4) στο Ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας”, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε προηγηθεί ένα σκληρό φάουλ από παίκτη του Άτλαντα, με την ένταση να γενικεύεται μεταξύ παικτών, χωρίς να ξεφεύγει η κατάσταση εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ των παικτών.

Φυσικά τα όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια του ρέφερι είναι καταδικαστέα. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας. Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Άτλαντα δεν είχαν καμία εμπλοκή στην ένταση αυτή, παρακολουθώντας τα όσα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Μάλιστα η “κοκκινόμαυρη” ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ενημέρωση:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταδικάζει ρητά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Παίδων «Primavera» της ΕΠΣ Αχαΐας, στο «Α. Κάνιστρας». Τέτοια γεγονότα δεν αρμόζουν με την ιστορία και την φιλοσοφία μας… Όσον αφορά την οικογένεια της Παναχαϊκής, θα αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες, εφόσον προκύψει ότι αναλογούν σε μέλη του οργανισμού”.

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος: “Στο 86ο λεπτό του αγώνα απέβαλα με κόκκινη τον Φ.Γ. της ομάδας Άτλας, διότι χτύπησε με κλωτσιά αντίπαλο του. Στην ίδια φάση απέβαλα το Ν.5 Χ.Α. της ομάδας Παναχαϊκής, διότι γρονθοκόπησε αντίπαλό του. Καθώς έγινε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών, φίλαθλος της Παναχαϊκής ήρθε και με εξύβρισε λέγοντας: “Είσαστε μ…ς”. Τον αγώνα τον διέκοψα οριστικά λόγω εξύβρισης απέναντι μας. Καθώς ήμασταν στα αποδυτήρια εισέβαλαν στο χώρο των αποδυτηρίων φίλαθλοι της ίδιας ομάδας και μας απείλησαν ότι θα μας γ….ν τις οικογένειες και θα φάμε ξύλο όπου μας βρουν. Το σκορ του αγώνα τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν 4-5 υπέρ της Παναχαϊκής. Ο αγώνας ήθελε 1 λεπτό για τη λήξη και η μπάλα ήταν υπέρ της Παναχαϊκής στο κόρνερ του α΄βοηθού.”.