Έξι αλλαγές προπονητών στον 9ο όμιλο, τέλος και ο Χ. Ράντος

Η ήττα του ΑΟ Τσιλιβή από τον Εθνικό Σκουλικάδου έφερε αλλαγές στο τιμόνι της ομάδας. Ο Χάρης Ράντος αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο ενώ ανακοινώθηκε και ο αντικαταστάτης του. Πρόκειται για τον προπονητή Ανδρέα Ζουπάνο και το γυμναστή Διονύση Μουζάκη.

Παρότι μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα με μόλις ένα γύρο και με όσα έχουν συμβεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής μετράμε έξι αλλαγές προπονητών.

Πρώτη ήταν η Ζάκυνθος, με τον Μαρίνο να παίρνει τη θέση του Καραμαλίκη, στη συνέχεια με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τον Παλαμάρα να παίρνει τη θέση του Μαντζούνη στο Διαβολίτσι ακολούθησαν, οι περιπτώσεις Κουρμπανά και Ζήκου σε Ναυπακτιακό και Διαγόρα αντίστοιχα, ενώ τη βδομάδα που διανύσαμε είχαμε την έλευση του Μίλτου Γκόφα στον Παναιγιάλειο και την αποχώρηση των Αλέξη Σπυρόπουλου-Μάκη Λελούδα.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή λύνει την συνεργασία της με τον προπονητή κο Χάρη Ράντο και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Επίσης του εύχεται προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η συνεργασία μας λύνεται μετά από κοινή μας απόφαση (κοινή συναινέσει).

Η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί , συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας του 9ου ομίλου με νέο προπονητικό δίδυμο, δύο ανθρώπους που έχουν περάσει από την ομάδα και έχουν δώσει πάρα πολλά σε αυτήν. Αναφερόμαστε στον προπονητή Ανδρέα Ζουπάνο και τον γυμναστή Διονύση Μουζάκη.

Οι δύο αυτοί άνδρες και με την προσθήκη -βοήθεια του Πατρίκ Ενγκεμά θα πάνε την ομάδα έως το τέλος αυτού του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε ολόψυχα οι άλλες δύο ζακυνθινές ομάδες (Ζάκυνθος και Εθνικός Σκουλικάδου) να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδας μας, έχει μεγάλη ιστορία, μπορεί η χρονιά να είναι αποτυχημένη, όμως ο σύλλογος θα σταθεί όρθιος ξανά και θα συνεχίσει να κάνει περήφανους τους φίλους του και το ζακυνθινό ποδόσφαιρο.

Εκ του Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Τάκης Γκλαβάς”