Η Αχαϊκή Α.Ε. εύχεται καλή αρχή για τη νέα αγωνιστική σεζόν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι συνεχίζουν στην πρώτη ομάδα από την περσινή χρονιά.
Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αίσθημα υπερηφάνειας, αναγνωρίζουν την αξία της σύνδεσης αθλητισμού και παιδείας, και τονίζουν ότι η ισχυρή βάση στην εκπαίδευση συντελεί στην προσωπική και αθλητική ανάπτυξη των παιδιών.
Τα ονόματα των παιδιών που συνεχίζουν στο δυναμικό της πρώτης ομάδας για τη φετινή σεζόν είναι:
Σεραφείμ Ρέκας, 18 ετών
Βασίλης Πανίτσας, 18 ετών
Κωνσταντίνος Χαλιώτης, 17 ετών
Ηλίας Δημακόπουλος, 17 ετών
Βασίλης Νιφόρας, 18 ετών
Δημήτρης Γεωργακόπουλος, 18 ετών
Η Αχαϊκή Α.Ε. θέλει να εκφράσει τις καλύτερες ευχές της για μια επιτυχημένη σεζόν, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στους σχολικούς τους στόχους. «Αθλητισμός και παιδεία πάνε χέρι-χέρι και κάνουν τα παιδιά καλύτερους ανθρώπους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ισχυρής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης παράλληλα με την αθλητική καριέρα.
Η Αχαϊκή Α.Ε. συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών και να επενδύει στο μέλλον τους, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη τόσο της αθλητικής όσο και της προσωπικής τους πορείας.