Στην εκπομπή «Όποιον Πάρει η Μπάλα», μίλησε το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστας Ντάσιος, που επανεξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά στο πλευρό του προέδρου Άγγελου Δανιήλ.
Ο έμπειρος παράγοντας αποκάλυψε σημαντικές εξελίξεις για τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή, με επίκεντρο πλέον το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.
«Αυτά που δεν τα καταφέραμε με το γήπεδο Πετρωτού, θα υλοποιηθούν και θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων», δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει στενή συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Καλαβρύτων, Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον οποίο και χαρακτήρισε φίλο.
Στο επίκεντρο των σχεδιασμών βρίσκεται η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, που πρόκειται να αναβαθμίσουν ενεργειακά και λειτουργικά την αθλητική εγκατάσταση.
«Αναμένουμε ένα δημοτικό συμβούλιο για να ειπωθούν αυτά που πρέπει να ειπωθούν, να τεκμηριωθούν νομικά και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των φωτοβολταϊκών», συμπλήρωσε ο Κώστας Ντάσιος, δείχνοντας ότι το έργο έχει περάσει στη φάση των τελικών εγκρίσεων.
Πρόκειται για μια εξέλιξη με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία, τους συλλόγους και φυσικά το ίδιο το Καλαβρυτινό ποδόσφαιρο, που βλέπει επιτέλους τον ορίζοντα να ανοίγει σε επίπεδο υποδομών.
