Έτοιμα τα εισιτήρια διαρκείας του Προμηθέα!

Ο Προμηθέας Πάτρας για άλλη μια χρονιά απέδειξε πως συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με μεγάλη συνέπεια. Παράλληλα, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, με πολλούς αθλητές της Ακαδημίας του να στελεχώνουν πλέον την πρώτη ομάδα, καθώς και τις Εθνικές Ομάδες.

Ταυτόχρονα έχει θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της εμπειρίας του φιλάθλου στο γήπεδο δίνοντας εορταστικό τόνο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τα οποία αποτελούν πλέον μορφή διασκέδασης.

Για αυτούς τους λόγους, σε καλούμε να σταθείς και φέτος στο πλευρό του Προμηθέα και να προμηθευτείς το δικό σου εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25! Εξασφάλισε θέση στην κερκίδα του “Δ. Τόφαλος” και έλα να στηρίξουμε μαζί την ομάδα μας να φτάσει ακόμα πιο ψηλά ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!

Από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι και 21 Ιουλίου, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας του Προμηθέα θα μπορούν να ανανεώσουν την κάρτα τους διατηρώντας την θέση τους, σε προνομιακές τιμές. Ακολούθως, από τις 22 Ιουλίου όλες οι θέσεις θα ελευθερωθούν και θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας προς όλους τους ενδιαφερόμενους επιλέγοντας το πακέτο που τους ταιριάζει.

Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00 και Σάββατο 10:00 με 14:00 καθώς και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster όλο το 24ωρο (με επιβάρυνση 3€).

Ως γνωστόν, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), Basketball Champions League αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του. Επιπλέον θα επωφελούνται και με ειδικά προνόμια, όπως εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στα διαζώματα Ο και Τ. Απαραίτητο δικαιολογητικό: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.
*Η έκπτωση ισχύει για παιδιά και εφήβους έως 16 ετών.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσφέροντας και φέτος προνομιακές τιμές εισιτηρίων διαρκείας για να βρεθούν όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

• ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ: Π, Ρ, Σ)
Οι φοιτητές μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.

• ΑΝΕΡΓΟΙ (ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ: Π, Ρ, Σ)
Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.

• ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ: Π, Ρ, Σ)
Οι πολύτεκνοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

• ΑΜΕΑ (ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ: Π, Ρ, Σ)
Τα ΑΜΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες (εκτός από American Express) με έως και 6 άτοκες δόσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Η ΚΑΕ Προμηθέας πλήρως εναρμονισμένη με τη νέα ΚΥΑ της κυβέρνησης εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους να ενημερωθούν αναλυτικά για το νέο σύστημα ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στο γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν.

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα (1) εισιτήριο διαρκείας και αυτός ο περιορισμός υπάρχει τόσο στις ηλεκτρονικές αγορές ανά λογαριασμό, όσο και στην αγορά εισιτηρίου από το Promitheas Park.

Μετά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση της συναλλαγής.

Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.

Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσθέσει και να ταυτοποιήσει το εισιτήριο διαρκείας του στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχει πρόσβαση στο “Δ.Τόφαλος”.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet/web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.

Η εφαρμογή Gov.gr Wallet διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, ότι ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι ο ίδιος που τελικά θα ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr.

*Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και έπειτα. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δε έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/.