Έτσι θα γίνει η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Μπορεί η Πολιτεία να μην έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του θέματος, αλλά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για όσα τους είπαν οι αρχές.

Αναλυτικότερα η “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση αναφέρει επί του θέματος:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  1. Πλήρως εμβολιασμένοι.
  2. Όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

– Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

Παρατηρήσεις:

– Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι, όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.»

Στην παραπάνω ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται αν οι συγκεκριμένες οδηγίες αφορούν μόνο τους φιλάθλους των ομάδων της Super League 1 ή γενικότερα. Αυτό βέβαια δεν είναι δουλειά του Ολυμπιακού, αλλά της Πολιτείας να μας ενημερώσει επισήμως για το τι θα ισχύσει γενικότερα με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα ανεξαρτήτως αθλημάτων ή κατηγοριών.