Ο Παναιγιάλειος γνώρισε την ήττα με 2-0 στο νησί της Ζακύνθου απέναντι στον τοπικό ΑΠΣ, σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και «χτύπησαν» σε καίρια σημεία του παιχνιδιού.
Μόλις στο 6ο λεπτό η Ζάκυνθος άγγιξε το γκολ, όταν το φάουλ του Κέρι σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, με τον Μπαστακό στη συνέχεια να μην προλαβαίνει την μπάλα. Στο 14’ η κεφαλιά του Γκιουρτζίδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Περλιέσι.
Το 1-0 ήρθε στο 18’, όταν ο Σίλβα εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Παναιγιαλείου και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, η Ζάκυνθος «κλείδωσε» το τρίποντο στο 63ο λεπτό: ο νεοεισελθών Γουσέτης έκλεψε την μπάλα, πέρασε τον Περλιέσι και από πλάγια θέση πλάσαρε για το 2-0.
Ο Παναιγιάλειος είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι στο 76’, όμως ο Μένκα σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Μπουρλάκη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 81’ το σουτ του Λιάτου πέρασε άουτ, ενώ στο 93’ ο Ντόστι δεν μπόρεσε να «τελειώσει» τη φάση απέναντι στον Περλιέσι για ένα τρίτο γκολ των γηπεδούχων.
Δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Κέρι ο διαιτητής στο 98ο λεπτό, φωνάζουν οι γηπεδούχοι.
Ο Παναιγιάλειος, παρά τις αλλαγές και τις προσπάθειες στην επανάληψη, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Ζάκυνθος έδειξε πιο αποτελεσματική και πήρε μια σημαντική νίκη στην έδρα της.
Οι συνθέσεις
ΑΠΣ Ζάκυνθος: Μένκα, Σινγκ, Λιβέρης, Μούστα, Ελευθεριάδης (84’ Κουλούσιας), Μπαστακός (61’ Γουσέτης), Κέρι, Γκιουρτζίδης (67’ Ντόστι Σεμπ.), Γυφτομήτρος, Σίλβα, Αναστασόπουλος (44’ Σούρμπης).
Παναιγιάλειος: Περλιέσι, Βασιλαντωνόπουλος, Τασουλής, Κολοκοτρώνης, Καρμοίρης (70’ Κόκιος), Ντούκας (46’ Σταυρόπουλος), Φωκαΐδης, Γιαννόπουλος (65’ Λιάτος), Μπουρλάκης, Καρναβάς (23’ Σιάκας), Λαθύρης (46’ Κυριαζής).







