Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Έχει πάρει ζεστά το ρόλο του ο Γ. Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έχοντας αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ανέλαβε καθήκοντα ως πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας. Ο έμπειρος πρώην διαιτητής φαίνεται αποφασισμένος να φέρει αλλαγές και βελτιώσεις στον τομέα της διαιτησίας, αναλαμβάνοντας με ζήλο το νέο του ρόλο.

Σε μία από τις πρώτες κινήσεις του, ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τη βελτίωση της διαιτησίας στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η συνάντηση αυτή έδωσε ένα σαφές μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους. Ο νέος πρόεδρος είναι έτοιμος να εργαστεί σκληρά για να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία και τη δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων.

Την περασμένη Κυριακή, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας απέναντι στον Άρη Πατρών, το οποίο έληξε με νίκη 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Η παρουσία του στο γήπεδο δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς δείχνει ότι ο νέος πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας επιθυμεί να έχει άμεση επαφή με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος να βάλει τη δική του σφραγίδα στον τομέα της διαιτησίας, ξεκινώντας με την ενεργή του εμπλοκή στα δρώμενα των τοπικών διοργανώσεων.