Ήττα για τις γυναίκες της ΝΕΠ στην Γλυφάδα

Στα λόγια του Μιχάλη Λαζαρίδη αποτυπώνονται οι λόγοι της ήττας που υπέστη σήμερα η ΝΕΠ από τη Γλυφάδα εκτός έδρας με σκορ 17-7 για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο, αλλά και το τι πρέπει να κάνουν τα «δελφίνια» από εδώ και πέρα για να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

«Η ομάδα γνώρισε βαριά ήττα. Σίγουρα βρισκόμαστε σε κακό φεγγάρι…», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θα πρέπει γρήγορα να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε σωματικά και κυρίως ψυχολογικά, αλλά και να δείξουμε μεγαλύτερη πίστη στους εαυτούς μας και στις δυνατότητές μας, καθώς έρχεται μια σειρά αγώνων με τον ΠΑΟΚ εντός, τη Λάρισα εκτός και το Περιστέρι εντός που είναι πολύ σημαντικοί και θα πρέπει να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη. Το παιχνίδι με τη Γλυφάδα δεν αντέχει σε κριτική. Είχαμε πολύ κακό ξεκίνημα, κάπως το ισορροπήσαμε στο β΄ ημίχρονο, όμως η διαφορά των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μεγάλη».

Διαιτητές: Βόσικας, Παντελής. Τα 8λεπτα: 6-0, 5-0, 2-4, 4-3.

Τα γκολ του ΑΝΟΓ: Γουλβς 2, Ειρ. Νίνου 7, Αντωνιάδη 1, Κανελλλοπούλου 1, Φουντωτού 3, Κοντογιάννη 3.

ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Ζοφώλη, Αναστασίου, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 1, Πετάση, Κουρέτα 1, Μοίραλη, Δ. Κοντάκου, Ντάσιου 1, Νιαρχάκου 1, Στέενμπεκ, Κεπενού, Ρακ 1.