Ο Αίας Πατρών απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν χάνει χρόνο και γνωρίζει πώς να λειτουργεί με ψυχραιμία και οργάνωση. Η ομάδα κινήθηκε αστραπιαία μετά το πρόσφατο κενό στον πάγκο της και ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Διονύση Βαλσαμή, έναν άνθρωπο με γνώση, εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στα γήπεδα της Αχαΐας.
Ο Βαλσαμής, που πριν δύο χρόνια οδήγησε τον Αστέρα Λεόντιου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ενώ άφησε εξαιρετικό έργο στις Ακαδημίες της Παναχαϊκής, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του Αίαντα.
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε άμεσα, με τη διοίκηση να δείχνει για ακόμα μία φορά πως διαθέτει τις γνωριμίες, τη σταθερότητα και την αποφασιστικότητα ώστε η ομάδα να μη μείνει ούτε λεπτό “ακέφαλη”.
Μάλιστα, ο νέος προπονητής έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες, εντάσσοντάς τους σταδιακά στο πλάνο του.
Παράλληλα, σημαντική ήταν και η ομιλία του Γιάννη Πετροπούλου προς τους παίκτες, με στόχο να αλλάξει το κλίμα, να τονώσει το ηθικό και να ενισχύσει την ενότητα στα αποδυτήρια, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της συνέχειας.
Ο Αίας δείχνει ότι παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του και αποφασισμένος να συνεχίσει δυνατά τη φετινή του πορεία, με τη νέα τεχνική ηγεσία να δίνει ήδη το δικό της στίγμα.







