Αγιασμός ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς για την Α.Ε. Καλαβρύτων

Αγιασμός χθες Πέμπτη 23/9 εν όψει της νέας Αθλητικής χρονιάς για την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων με την συμμετοχή αθλητών και προπονητών όλων των τμημάτων της ομάδας, (Ακαδημιών, Γυναικείας ομάδας, Ανδρικής ομάδας και Μπάσκετ)

Το Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμο, συνοδεία του Γενικού Αρχιερατικού Εποαρχίας Καλαβρύτων πρ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, του Αρχιερατικούτ Καλαβρύτων πρ. Χρήστου Μπίρμπα, του πρ. Δημητρίου Τζελέπη και του ιεροδιακόνου Σπυρίδωνος Αλεξόπουλου

Παραβρέθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Θεόδωρος Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων και Προέδρος του Ν. Πρ. του Σταδίου κος Ευθύμιος Φλογεράς, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κος Νικόλαος Σφαραγκούλιας. ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κος Ζήσης Ζησιμόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αροανίας κος Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νικόλαος Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κος Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, το μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κος Θεόδωρος Σούκας και το Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων (ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Θύμιος Φλογεράς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Νίκος Παπαβραμόπουλος, ο Ταμίας κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Βούλα Γούσα, ο υπεύθυνος υγείας κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Νίκος Κυριαζής, ο κ. Παναγιώτης Λιακόπουλος και οι προπονητές Κωστής Βλάχος και Νίκος Παπαχριστόπουλος).

Ο Μητροπολίτης μας εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρίσκεται ανάμεσα σε νέα παιδιά, επισημαίνοντας στους αθλητές του Συλλόγου τις αξίες και τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού, ευχόμενος μια καλή, υγιή και γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρονιά

Ο Δήμαρχος κος Παπαδόπουλος, εξήρε για άλλη μια φορά την σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια της Α.Ε.Καλαβρύτων, τονίζοντας οτι η στήριξη του τοπικού αθλητισμού για την δημοτική αρχή δεν αποτελεί επιλογή αλλά υποχρέωση.

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Αλεξοπούλου και αυτή με την σειρά της, εξέφρασε την χαρά της για την παρουσία της στην εκδήλωση της Α.Ε.Καλαβρύτων, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στους αθλητές και τις αθλήτριες, συνεχάρη την διοίκηση για την εξαιρετική δουλειά που παρουσιάζει και τους γονείς που στηρίζουν και είναι δίπλα στα παιδιά τους, ενώ δήλωσε οτι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια, τονίζοντας οτι όλοι μας πρέπει να αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες αυτών των παιδιών γιατί ο αθλητισμός, όπως επισήμανε είναι αξία διαχρονική και τρόπος ζωής.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κος Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε όλους για την παρουσίας τους, ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν γι αυτή την προσπάθεια και την Δημοτική αρχή για την συμπαράσταση και βοήθεια. Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα στα ανακαινισμένα γραφεία της Α.Ε.Καλαβρύτων στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ.