Αγιασμός στην Παναχαϊκή

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η Παναχαϊκή το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Στην τελετή εκτός των Ποδοσφαιριστών, του Τεχνικού Επιτελείου και της Διοίκησης της ομάδας, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πατρών Δημήτρης Σαρρής,
ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Νίκος Ρουμελιώτης, ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τάκης Αντωνόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανδρέας Τζουραμάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτ. Ελλάδος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Χαροκόπος, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα, η εκπρόσωπος του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μάχη Σιώρρου κ.α.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομος, ευχήθηκε μια νικηφόρα χρονιά για το σύλλογο και υγεία σε όλο τον κόσμο. Εκ μέρους της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο Γενικός Διευθυντής Βαλάντης Μπλέτσας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τις ευχές του και του προσέφερε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών.