Ακαδημία των Σπορ: Την Δευτέρα ξεκινούν την προετοιμασία τους οι ομάδες ανδρών-γυναικών

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ακαδημίας: «Την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού του Παμπελοποννησιακού σταδίου θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους οι ομάδες χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα τις ξαναβρεί πάλι στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Και τα δύο πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το διήμερο 8 ή 9 Οκτωβρίου 2022 και θα συμμετέχουν στους ενιαίους ομίλους της Νοτίου Ελλάδας, με αντιπάλους ομάδες των Αθηνών, Λουτρακίου, Ναυπλίου και Κρήτης.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος εξακολουθεί να είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας με εφόρους τον Αλέκο Μεντζελόπουλο και τον Δημήτρη Ευθυμίου, ενώ στη γυναικεία ομάδα η Βάσω Βουκελάτου σε συνεργασία με την Ελένη Κονταξή και τον Άκη Λιβέρη, με έφορο τον Τάκη Στεμιτσιώτη θα έχουν την εποπτεία του γυναικείου τμήματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχονται σε αθλητές και προπονητές καλή αρχή και να μπορέσουν να εκπληρώσουν μέχρι τέλος την δύσκολη φετινή αγωνιστική χρονιά που αναμένεται να συναντήσουν οι σύλλογοι, λόγω της ακρίβειας και των οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις της χώρας μας γενικότερα.