Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Αλλάζει επίπεδο η ΕΑΠ: Ενεργειακή αναβάθμιση του αθλητικού χώρου της

Ένα μεγάλο μέρος της “δουλειάς ” από πλευράς της ΕΑΠ έχει γίνει για την υλοποίηση ενός οράματος αρκετών χρόνων.

Την ενεργειακή αναβάθμιση -αναμόρφωση του αθλητικού χώρου της ΕΑΠ επί των οδών Ηπείρου και Φαβιέρου στην κατεύθυνση των σύγχρονων προδιαγραφών και απαιτήσεων, με σχεδόν μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα.

Ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου στην “καρδιά” του ιστού της πόλης μας, που θα εξυπηρετεί με ποιοτικά χαρακτηριστικά τις αθλητικές ανάγκες όλων των νεαρών αθλητών και αθλητριών που την επιλέγουν.

Παρέμβαση αντάξια της ιστορίας και εισφοράς στην κοινωνική και αθλητική ζωή της περιοχής και της πόλης των Πατρών. Η προμελέτη έγινε το 2019 και έλαβε έγκριση από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, επί προεδρίας και επιμέλειας του κ. Πατούχα Ανδρέα. Η σημερινή διοίκηση εδώ και έναν χρόνο συνέχισε την επεξεργασία του εγχειρήματος αναθέτοντας στο αρχιτεκτονικό πολεοδομικό γραφείο Εn 2 Architects + Urban Design” την ολοκλήρωση -κοστολόγηση και δημιουργία τευχών δημοπράτησης ώστε να αποτελεί ώριμο έργο προς ένταξη σε αντίστοιχο πρόγραμμα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…. Το 2026 πιστεύουμε ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε στο “νέο” μας γήπεδο τις εκδηλώσεις εορτασμού των 100 χρόνων της ΕΑΠ <1927-2027>