Ο Διονύσης Βαλσαμής δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Μικτής ομάδας Κ16, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ομάδων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ΑΤΤΙΚΑ. Το νέο του πόστο προέκυψε μετά την αποχώρηση του Χάρη Ράντου από τη συγκεκριμένη θέση.
Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας συζήτησε το ζήτημα με την τεχνική επιτροπή, η οποία έκρινε ότι η νέα θέση του Βαλσαμή είναι ασυμβίβαστη με τον ρόλο του Ενωσιακού προπονητή, καθώς δεν επιτρέπεται να εργάζεται σε τμήματα υποδομής άλλου συλλόγου.
Παρόλα αυτά, ο Βαλσαμής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής-συνεργάτης της Περιφερειακής ομάδας Κ14, η οποία ετοιμάζεται να συμμετάσχει στη β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στα Ιωάννινα την επόμενη εβδομάδα. Στην περίπτωση αυτή, η ΕΠΟ δεν φέρει αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του σε τμήματα υποδομής.
Τη θέση του προπονητή στη Μικτή Κ16 αναλαμβάνει ο Νίκος Πατρώνης, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας. Ο Πατρώνης θα ηγηθεί της ομάδας στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, έχοντας στο πλευρό του τον πολύπειρο συνεργάτη του, Ανδρέα Σταθόπουλο.








