Ανακοίνωσε και τον Χρήστο Αθανασόπουλο ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την απόκτηση και του Χρήστου Αθανασόπουλου για την θέση του τερματοφύλακα, σε ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Α’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αθανασόπουλο.

Ο Γιαννιώτης πολυέμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει για 3η φορά στο Αίγιο για υπερασπιστεί την εστία των μελανόλευκων.

Ο αγαπημένος γκολκήπερ των φιλάθλων του Παναιγιαλείου στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

“Θα ήθελα κατά αρχάς να ευχαριστήσω τον Γιάννη Μπαλτιμά τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. και τον προπονητή μας Φίλιππο Σχοινά, για την εμπιστοσύνη και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να επιστρέψω σε μια ομάδα που αγαπάω και που είμαι δεμένος μαζί της είτε ήμουν μέλος της ή όχι, για να ξαναδημιουργήσουμε μαζί ένα Παναιγιάλειο που να αρμόζει στη πόλη του Αιγίου, για το φίλαθλο κόσμο του και την ιστορία του συλλόγου.

Επίσης τους συμπαίκτες μου πλέον, Τάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Μπούνα και Βαγγέλη Γκάτση που έπαιξαν το δικό τους σημαντικό ρόλο για να επιστρέψω στο Παναιγιάλειο.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της φετινής χρονιάς εκτός απο την επανόδο στις Εθνικές Κατηγορίες, είναι η επαναλειτουργία της ακαδημίας του συλλόγου που θα πρέπει να πέσει το μεγαλύτερο βάρος ώστε τα επόμενα χρόνια η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της παιδιά”.