Αναχώρησε για Κέρκυρα με στόχο το διπλό

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται αύριο (27/10) από την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 και ο τεχνικός της πατρινής ομάδας, Σπύρος  Μπαξεβάνος πήρε 18 παίκτες στην αποστολή και είναι οι εξής: Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Μασούρας, Μωραΐτης και Αντωνακόπουλος. 

Η ενημέρωση της Παναχαϊκής:

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (26/10) ο προπονητής της Παναχαϊκής Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στην Κέρκυρα. 

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Μασούρας, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος. 

Η αποστολή της Παναχαϊκής με αρχηγό τον Βασίλη Βάνη, αναχώρησε από την Πάτρα στις 13:00 με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου με το πλοίο θα μεταβεί στην Κέρκυρα.