Αστέρας Τέμενης: Aναβάθμιση των εγκαταστάσεων, στις 20/8 η “πρώτη”

Στόχος της διοίκησης είναι το ιστορικό σωματείο να βάλει ψηλά τον πήχη, γι’ αυτό το Δ.Σ. προχωρά νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στον προγραμματισμό! Ο ποδοσφαιριστής που αποχώρησε για τη Γ ‘ Εθνική ( Α.Ο.Πάτραι ), είναι ο ταλαντούχος νεαρός Δημήτρης Μητρόπουλος, αφού το σωματείο στοχεύει ψηλά για τους ανερχόμενους αθλητές της Ακαδημίας!

Μετά από συζήτηση με τη διοίκηση, Ανανέωσαν ήδη αλφαβητικά: Αγγελόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κουμπέτσος, Μπαλαφούτης, Οικονομόπουλος, Όλσι, Ρότσκας, Χαρδαλούπας. Συνεχίζουν οι νεαροί Βαγγελάτος και Γκιόκα, και από τα τμήματα υποδομής οι Κουτρουμπίνας και Νικολακόπουλος οι οποίοι είχαν χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε επαφή με τρείς έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα, σε άμυνα , κέντρο και επίθεση και αρκετούς ταλαντούχους νεαρούς! Η προετοιμασία θα ξεκινήσει φέτος μετά τις 20 Αυγούστου, και ήδη ο πρώτος στόχος της διοίκησης για παραμονή του περσινού ρόστερ ολοκληρώθηκε. Ανάλογες κινήσεις γίνονται και στις Ακαδημίες της ομάδας, όπου και εκεί θα έχουμε ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό και την εκκίνηση πολύ σύντομα!

Επίσης, γίνονται συζητήσεις με χορηγούς για αθλητικό υλικό και διαφημιστικές ταμπέλες, καθώς το γήπεδο της Τέμενης αναβαθμίζεται, αφού σε λίγες μέρες θα τοποθετηθούν οι νέες κερκίδες και αναμένονται και άλλες βελτιώσεις σε συνεννόηση με το Νομικό Πρόσωπο! Ο Αστέρας μπαίνει σε νέα εποχή και η αισιοδοξία της διοίκησης για υψηλούς στόχους, ισχυρές συνεργασίες και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων είναι προφανής.