Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Ατρόμητος Λάππα: Έρχονται προσθήκες από το πάνω-ράφι

Μετά την αγχωτική νίκη κόντρα στην A.E. Ροϊτίκων η ομάδα του Ατρομήτου Λάππα έχει στοχεύσει να αποχαιρετήσει το 2023 με το 2Χ2.

Οι «κυανέρυθροι», θέλουν να κλείσουν το 2023 με δύο νίκες, ώστε να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα που έχει ένα νεανικό σύνολο. Πάντως η νέα διοίκηση και προπονητικό επιτελείο πιστεύουν στην αντεπίθεση και θα κάνουν τα πάντα, ώστε να μπορέσουν να ανατραπεί η κατάσταση.

Μάλιστα στον Ατρόμητο βλέπουν μια ευκαιρία μετά το τρίποντο με την Α.Ε. Ροϊτίκων να κλείσουν την χρονιά με το απόλυτο, αφού το Σάββατο υποδέχονται την Αναγέννηση Πατρών, ενώ στην συνέχεια το 2024 παίζουν με Αχαιό και Δόξα Παραλίας εκτός έδρας.

Μετά την αλλαγή της διοίκησης, την βοήθεια του χωριού και κάποιων συγκεκριμένων ατόμων που θα βοηθήσουν οικονομικά η απόφαση για ενίσχυση είναι ειλημμένη. Έχει παρθεί η απόφαση για μεταγραφές από το πάνω ράφι, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να έχει μια άνετη παραμονή. Ήδη γίνονται επαφές με έμπειρους παίκτες και το επόμενο διάστημα αναμένονται οι πρώτες προσθήκες.