Ατρόμητος Πατρών: Γιορτινή βραδιά, ευχές και βλέμμα στο ντέρμπι με την Αχαϊκή

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και στον Ατρόμητο Πατρών επικράτησε εορταστικό κλίμα, με σύσσωμη την «οικογένεια» του συλλόγου να δίνει το παρών στο τελευταίο τραπέζι της χρονιάς.

Προπονητικό τιμ, διοίκηση και ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά στο εστιατόριο «Άγκυρα» στα Βραχνέικα, όπου σε χαλαρό και γιορτινό περιβάλλον αντάλλαξαν ευχές και έκαναν έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που φεύγει. Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε προσφορά δώρων προς τους αθλητές, τους προπονητές, τους φροντιστές και το ιατρικό επιτελείο, ως ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά και τη συνεργασία τους.

Κοινή ευχή όλων ήταν η υγεία πάνω απ’ όλα, με στόχο ο Ατρόμητος Πατρών να συνεχίσει να υπηρετεί την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, μεγαλώνοντας την «ιδέα» της ομάδας και διατηρώντας ως βασικό ζητούμενο τη χαρά και τη διασκέδαση μέσα από το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, οι «πορτοκαλί» έστρεψαν το βλέμμα τους και στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, καλωσορίζοντας το φιλικό σωματείο της Αχαϊκής στον μεταξύ τους αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 18:30, στο γήπεδο του Ατρόμητου Πατρών. Ο σύλλογος ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αχαϊκής, αλλά και στους φιλάθλους της, Καλά Χριστούγεννα και ένα Ευτυχισμένο 2026.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, έγινε γνωστό ότι οι φίλοι της Αχαϊκής θα εισέλθουν στο γήπεδο από την πλευρά της οδού Γλαύκου, με τον Ατρόμητο Πατρών να εύχεται «καλό αγώνα» σε όλους.