Ατρόμητος Πατρών: Ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς Pelco και Ελαστικά Βέρρας

Ο Ατρόμητος Πατρών  ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά τους δύο χρυσούς χορηγούς της ομάδος για την ευγενή χορηγία.

Πρόκειται για την Pelco Λιπαντικά Αχαΐας Α.Ε. του Δημήτρη Λειβαδάρου και την επιχείρηση Βέρρας με ελαστικά-ζάντες-αναρτήσεις των Χρήστου και Σπύρου Βέρρα.

Η ευγενής χειρονομία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπους να παραμένει άσβεστο και ενεργό.

Μερικά στοιχεία για την PELCO

Η PELCO ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΧΑΪΑΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 με έδρα της τη ΒΙ.ΠΕ Πατρών. Η διαχείριση επικινδύνων βιομηχανικών αποβλήτων καθώς η παραγωγή και εμπορία λιπαντικών και γράσων αποτελούν τις βασικές δραστηριότητες της.

Το σημαντικό έργο της ξεκίνησε με τη παραγωγή λιπαντικών και γράσων. Η συνεχής προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα, επιβεβαιώνεται μόλις τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, με τη πιστοποίησή της ως επίσημη προμηθεύτρια εταιρεία λιπαντικών ορυκτελαίων, γράσων και χημικών προϊόντων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του ΝΑΤΟ.

Έχοντας σαν στόχο της την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων της σύγχρονης βιομηχανίας, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον τομέα της διαχείρισης επικινδύνων βιομηχανικών αποβλήτων.

Η PELCO αδειοδοτήθηκε , επένδυσε , επεκτάθηκε και συνεχίζει να αναπτύσσεται με νέες κτηριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έμπειρο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό στους τομείς της συλλογής , μεταφοράς , αποθήκευσης , καθώς στην επεξεργασία – αξιοποίηση και τελική διάθεση των επικινδύνων αποβλήτων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κατάλογο Αποβλήτων ( ΕΚΑ ).

Η πολύχρονη εμπειρία καθώς και η στοχευμένη δράση της εταιρείας στο πεδίο της ασφαλούς περιβαλλοντικής διαχείρισης καθιστούν την PELCO μια εταιρεία σύγχρονων προδιαγραφών, στην αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας με απόλυτα ολοκληρωμένο, άμεσο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

H ιστοσελίδα της www.pelco.gr/el

Ελαστικά Βέρρας = ΕΓΓΥΗΣΗ

H εταιρεία δημιουργήθηκε το 1985 μετρώντας 27 χρόνια με κύρια δραστηριότητα τα ελαστικά παντός τύπου με έδρα την Πάτρα. Το 2005 μεταφέρθηκε σε Νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εκτός από το χώρο του ελαστικού και της ζάντας στο χώρο της ανάρτησης, ευθυγράμμισης, ίσιωμα ζαντών και διαφόρων αξεσουάρ αυτοκίνητου.

Στόχος

Κυρίαρχος στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Μέσα από την καθημερινή μας δραστηριότητα έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι δικαίως ανήκουμε στις πρώτες θέσεις στην αγορά της Πάτρας.

Πολυετή Εμπειρία

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο των βελτιώσεων όλων των οχημάτων.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης verraselastika.gr