Ατρόμητος Πατρών: Πρώτη συγκέντρωση με πίστη, χαμόγελα και υψηλές προσδοκίες για τη Γ’ Εθνική

Με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και διάθεση για σκληρή δουλειά ξεκίνησε και επίσημα η νέα εποχή για τον Ατρόμητο Πατρών. Οι «πορτοκαλί» πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων την πρώτη τους συγκέντρωση και προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου η ομάδα θα βρεθεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η έναρξη της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, των ποδοσφαιριστών και όλων όσοι βρίσκονται κοντά στον σύλλογο. Οι ευχές για υγεία, δύναμη και μια επιτυχημένη χρονιά συνόδευσαν το νέο ξεκίνημα της ομάδας.

Το «παρών» έδωσε η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Νεκτάριο Σκόνδρα, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν, υπογραμμίζοντας τη σημασία της υγείας και της επίτευξης των στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος.

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με την ευλογία και τη δύναμη του Θεού να έχουμε υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πατρών.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Μπαλατής καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, δίνοντας το σύνθημα για μια χρονιά γεμάτη προσπάθεια, πειθαρχία και καθημερινή δουλειά. Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν περίπου 35 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και αρκετοί νεαροί παίκτες που θα αξιολογηθούν από το τεχνικό επιτελείο.

Ο Ατρόμητος Πατρών μπαίνει στη νέα σεζόν έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό τη νεανικότητα και τη φιλοδοξία του ρόστερ. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και την αγωνιστική καθιέρωση.

Ο Βασίλης Μπαλατής και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά τους αρκετή δουλειά, προκειμένου μέσα από την περίοδο της προετοιμασίας να «δέσουν» το νέο σύνολο και να παρουσιάσουν μια ομάδα με ταχύτητα, ενέργεια και μαχητικό πνεύμα.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχε και ο Παντελής Βιλανάκης, ο οποίος είχε σταθεί άτυχος την περσινή σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού και πλέον επιστρέφει σταδιακά στις προπονητικές απαιτήσεις. Παρών ήταν και ο Τίμος Πατρώνης, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με γυμναστήριο και θεραπείες, ώστε να επανέλθει πλήρως όταν είναι έτοιμος.

Η νέα αγωνιστική χρονιά άρχισε πλέον και επίσημα για τον Ατρόμητο Πατρών. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δείχνουν αποφασισμένοι να δουλέψουν με συνέπεια και ενότητα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεών της στη Γ’ Εθνική.