Ατρόμητος Πατρών: Τα ταπητοκαθαριστήρια “Κύκνος” στη φανέλα, δύο ανανεώσεις

  Οι πρωταθλητές Αχαΐας θα ντυθούν και φέτος από την πρωτοπόρο εταιρεία Playsports. Η κάλυψη από την εν λόγω εταιρεία την περασμένη σεζόν ήταν πλήρης και η συνεργασία άψογη και άκρως επαγγελματική. Χορηγός και πάλι η εταιρεία των ταπητοκαθαριστηρίων “Κύκνος”.

  Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται από Το 1988 στον χώρο αυτό. Τεράστια οργάνωση από την παραλαβή την διαδικασία καθαρισμού την φύλαξη έως και την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας αυτής. Με υπερσύγχρονη μονάδα βιολογικού καθαρισμού και ανακύκλωσης για πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος κατέχει τα σκήπτρα στον χώρο.

  Δύο σημαντικές ανανεώσεις

  Δύο παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, συμφώνησαν και ανανέωσαν με τους πρωταθλητές Αχαΐας.

  Ο λόγος για τον Σωτήρη Νικολακόπουλο και τον Θόδωρο Λαζανά.

  Η ανακοίνωση για το Λαζανά:

  “Η πορτοκαλί οικογένεια του Ατρόμητου Πατρών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και ένα από τα καλύτερα παιδιά του Πατραϊκού ποδοσφαίρου Λαζανά Θεόδωρο.

  Μέλος της ομάδας μας πέρυσι, μέλος αυτής της παρέας που πέρασε από παντού και κατάκτησε το πρωτάθλημα.

  Αυτή η παρέα δεν θα αλλάξει όλοι εδώ θα είναι, πρώτα απ’ όλα να περάσουμε καλά.

  Θοδωρή ευχόμαστε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς με πολύ ποδόσφαιρο και πολλούς τίτλους”.

  Η ανακοίνωση για το Νικολακόπουλο:

  “Η διοίκηση στο Ατρόμητο Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τον έμπειρο αμυντικό Σωτήρη Νικολακόπουλο.

  Ερχόμενος πέρυσι στην ομάδα μας και πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά χωρίς να λείψει από καμιά αγωνιστική υποχρέωση του συλλόγου μας.

  Σωτήρη ευχόμαστε μια γεμάτη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να κατακτήσουμε τους στόχους μας”.