Εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Καπετανάκης αποτελεί παρελθόν από τον Μιλτιάδη Μεσσηνίας.
Ο ύψους 1,87 μ. στόπερ αποτέλεσε πολύτιμη μονάδα στην φετινή πορεία των Μεσσήνιων που είχαν μια άνετη παραμονή στη Γ’ Εθνική.
Πριν δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα των “λύκων” του Άργους βοηθώντας ουσιαστικά, προς τον τίτλο στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και κατ’ επέκταση της ανόδου στην Super League 2, αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας.
Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα δυνατό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μοιάζει ανίκητος στον “αέρα” και που ξέρει να διαβάζει καλά τις φάσεις.
“Κουβαλάει” μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού εκτός από την ομάδα του Άργους, έχει αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο με την φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων (2020-22), όσο και με αυτή του Παναρκαδικού (2017-20).
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patragoal.gr θα συνεχίσει στην Νέα Αρτάκη που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος












