Το παιχνίδι Παναχαϊκή-Πανγυθεατικός, που θα διεξαχθεί στις 15:00 (22/3) στο γήπεδο Αγυιάς ορίστηκε να το διευθύνει ο Βασίλειος Θωμάς (φωτό) του συνδέσμου διαιτητών Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Βοηθούς θα έχει τους Μαρία Γιαννιώτη, Κωνσταντίνο Κωνσταντέλλο, αμφότεροι του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γρηγόριος Πάνου του συνδέσμου διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας.
Την αναμέτρηση Ερμής Μελιγούς-Θύελλα Πατρών, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους, ορίστηκε να την διευθύνει ο Δημήτριος Βαρτσάκης του συνδέσμου διαιτητών Λακωνίας. Βοηθούς θα έχει τους Ηλία Μπεκιάρη, Θωμά Τζαφαλιά, αμφότεροι του ιδίου συνδέσμου.
Την συνάντηση Παναιγιάλειος-ΠΑΣ Κόρινθος, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ορίστηκε να την διευθύνει ο Ιωάννης – Άγγελος Τουρουτσίκας του συνδέσμου διαιτητών Αρκαδίας. Βοηθούς θα έχει τους Δημήτριο Τσαντήλα, Παναγιώτη Τσούκα, αμφότεροι του ιδίου συνδέσμου.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2026
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
4ος ΟΜΙΛΟΣ
(Ώρα: 15:00)
Πέλοπας Κιάτου-Α.Ο. Μιλτιάδης
Διαιτητής: Βασίλειος Στάμος (Ηλείας)
ΠΑΣ Πύργος-Ζάκυνθος
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σαφούρης-Αργυρόπουλος (Σερρών)












