Αφαίρεση τριών βαθμών στα Τρίκαλα

Σε περιπέτειες έβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την ομάδα των Τρίκαλων, επιβάλλοντας την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην τελευταία του συνεδρίαση την Τρίτη (23/2).

Το -3 αφορά οφειλές των Θεσσαλών προς τον άλλοτε παίκτη τους Ζαν Ουάνγκα και τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσουν μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες, για να αποφύγουν την ενεργοποίηση της ποινής.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Επέβαλε την ΠΑΕ Τρίκαλα, ως αθλητική διάδοχο του «ΤΑΠ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jean WANGA, σε ποσοστό 50% του ποσού των 18.000,00 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 526/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., καθώς και ποσού 300,00 ευρώ, ως δικαστικά έξοδα, ήτοι το 50% του συνολικού ποσού των 18.300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας. Δέχτηκε την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ.

– Ανέβαλε την έκδοση απόφασης σχετικά με την αίτηση του Kwame Pele FRIMPONG, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΠΑΕ Αιγάλεω και διέταξε την επανάληψη της συζήτησης».