Έντονο «παρών» δίνει για ακόμη μία φορά η Αχαΐα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, καθώς έξι νεαροί ποδοσφαιριστές της περιοχής επιλέχθηκαν για την επόμενη φάση προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Κ-15.
Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Τολό το διάστημα 3 έως 6 Απριλίου, εκεί όπου οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και να διεκδικήσουν μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και κέρδισαν την κλήση είναι οι:
Ιωάννης Δίπλαρος (Άτλας),
Κωνσταντίνος Καλύβας (Α.Ε. Πάτρα 2005),
Σπυρίδων Κοσσέρης (Αχιλλέας Καμαρών),
Ελευθέριος Μπαλής (Δαβουρλής Κ’92),
Ανδρέας Νιοτόπουλος (Άτλας),
Αθανάσιος Ντόκος (ΑΕ Καλαβρύτων).
Η παρουσία έξι αθλητών από την ίδια περιοχή σε αυτή τη φάση αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στα σωματεία της Αχαΐας, τα οποία συνεχίζουν να τροφοδοτούν με συνέπεια το ελληνικό ποδόσφαιρο με νέα ταλέντα.
Για τα παιδιά αυτά, η συμμετοχή και μόνο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική τους διαδρομή, αλλά και ένα ισχυρό κίνητρο για ακόμη περισσότερη δουλειά, με στόχο να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.








