Α1 ΕΣΚΑ-Η: «Κλείδωσε» ο χάρτης της νέας σεζόν – Στις 7 Σεπτεμβρίου η μεγάλη κλήρωση

Χωρίς αλλαγές και εκπλήξεις διαμορφώθηκε η λίστα των 14 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στη νέα αγωνιστική σεζόν θα πάρουν μέρος οι ΕΑΠ, Κεραυνός Αιγίου, Αραχωβίτικα/Ακταίο, Αίολος Αγυιάς, Διαγόρας, Ολυμπιάδα, Αστέρας Τέμενης, Απολλωνιάδα, Δύμη ’07, Νέοι Γλαύκου, ΠΑΣ Ναυπάκτου, Κεφαλληνιακός, Προφήτης Ηλίας και Ήλιδα.

Οι ομάδες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα στα γραφεία της Ένωσης. Η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των διαιτητών Αχαΐας, ενώ η έναρξη της αγωνιστικής δράσης έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου.

Η παραδοσιακή ημέρα διεξαγωγής των αγωνιστικών θα παραμείνει η Δευτέρα, με εξαίρεση τις αναμετρήσεις του Κεφαλληνιακού, οι οποίες θα ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα.