Βαγγέλης Λιόλιος: «Μαύρη σελίδα η διοίκηση Πρωτοδικείου»

Τους λόγους που αρνήθηκε να αποτελέσει μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ εξήγησε στη δημόσια τηλεόραση ο Βαγγέλης Λιόλιος χαρακτηρίζοντας μαύρη σελίδα τις σημερινές εξελίξεις.

«Δήλωσα πως δεν θέλω να είμαι μέλος της διοίκησης Πρωτοδικείου. Είπα ξεκάθαρα πως δεν θέλω να κάνω χρήση των 200 και πλέον σωματείων που είναι στο πλευρό μας. Πρέπει η υπάρχουσα διοίκηση να προκηρύξει εκλογές βάσει του νόμου. Δεν μπορεί να μην το κάνει, αν δεν μπορεί να το κάνει εκπίπτει άμεσα.

Έστω κι αν προσπαθούν να καθυστερήσει η διαδικασία, οι εκλογές θα γίνουν. Μέλημά μου, εφόσον εκλεγώ, είναι να είμαστε μαζί μια ομάδα για την επόμενη μέρα, ακόμη και με τους άλλους υποψηφίους. Όποιος εθελοντικά θέλει να προσφέρει για το καλό του μπάσκετ, θα τον έχω μαζί μου. Είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ η αυριανή που θα αρχίσει η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου. Ελπίζω να κλείσουμε όλοι αυτή τη μαύρη πόρτα για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με μια νόμιμη εκλογική διαδικασία», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.