Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Ο παίκτης του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου έκανε το βήμα παραπάνω!

Σημαντική επιτυχία για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και τον νεαρό ποδοσφαιριστή Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Ο Κωνσταντόπουλος συμφώνησε και πήρε μεταγραφή στον ΝΠΣ Βόλος όπου θα αγωνιστεί στην Κ-17. Αναμφίβολα πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη και για τον Κεραυνό καθώς επιβραβεύεται η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες από το σύλλογο καθώς ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Σωτηρόπουλος τρέχει ιδιαίτερα το πρότζεκτ των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Κωνσταντόπουλου στον ΝΠΣ Βόλος.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής άνηκε στο δυναμικό του Κεραυνού  από τον Οκτώβριο του 2020 και παρά το γεγονός ότι όλο αυτό τον καιρό δεν υπήρξαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, δούλεψε αρκετά σε ατομικό επίπεδο υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Κώστα Σωτηρόπουλου και έφτασε η στιγμή του για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ήδη, ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος βρίσκεται στον Βόλο για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα συμμετέχοντας έτσι στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος μαζί με τον υπεύθυνο ακαδημιών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος Χρήστος Οικονόμου και ο προπονητής Χρήστος Δανόπουλος.

Φυσικά η ομάδα μας διευκόλυνε όλες τις διαδικασίες για να μετακινηθεί ο παίκτης στην ομάδα του Βόλου χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχόμαστε στον Βασίλη ολόψυχα τα καλύτερα στη νέα του περιπέτεια και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Κεραυνός από σήμερα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για ένα παιδί που ανοίγει τα φτερά του και διεκδικεί το όνειρο του!».