“Βράζει” με την διαιτησία η Α.Ε. Καλαβρύτων

Με έντονες διαμαρτυρίες και αμφισβητούμενες αποφάσεις σημαδεύτηκε η αναμέτρηση Α.Ε. Καλαβρύτων – Πανιώνιος Αγυιάς, με τον διαιτητή Κωσταγιάννη και τους βοηθούς του, Γαλάνη και Μπαλαρούτσο, να γίνονται οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του αγώνα, σύμφωνα με το kalavrytanews.com! Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

Η αρχή της έντασης έγινε με το πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου, το οποίο όμως απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, κρατώντας το σκορ στο μηδέν. Στο 75’, η αμφισβήτηση κορυφώθηκε όταν δεν καταλογίστηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της Α.Ε. Καλαβρύτων, μετά από ανατροπή του Τσαβαλά σε τετ-α-τετ.

Οι επόπτες, από την πλευρά τους, σηκώναν τη σημαία για οφσάιντ σχεδόν σε κάθε επίθεση των γηπεδούχων, περιορίζοντας σημαντικά τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

Στο 87’, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Αλεξόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φερόμενο χτύπημα στο χώρο του κέντρου — μια φάση που μόνο ο διαιτητής και ο επόπτης είδαν. Οι διαμαρτυρίες που ακολούθησαν οδήγησαν και στην αποβολή του προπονητή των Καλαβρύτων, Κωστή Βλάχου.

Οι φίλαθλοι και η ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα για τη συνέχιση τέτοιων διαιτητικών επιλογών σε κρίσιμα παιχνίδια της τοπικής κατηγορίας και της συνεχιζόμενης απαξίωσης και προσβολής των προσπαθειών των παικτών της μοναδικής εκπροσώπου των Καλαβρύτων στα Πρωταθλήματα.

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Διαιτητής:

1)Στο 16′ ο προπονητής των γηπεδούχων Παπαχριστόπουλος Νικόλαος πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
2)Στο 87′ πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα ο παίκτης Αλεξόπουλος Γεώργιος με Α.Φ. 6 για βίαιη διαγωγή αφού κλώτσησε τον αντίπαλο του εκτός φάσης χωρίς υπερβολική ένταση.
3)Στο 87′ πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα ο παίκτης Μπάκας Εμιλιανός με Α.Φ. 3 για βίαιη διαγωγή αφού χαστούκισε στο πρόσωπο εκτός φάσης χωρίς υπερβολική ένταση .
4)Στο 87′ απέβαλα τον εκπρόσωπο των γηπεδούχων Βλάχος Κωνσταντίνο διότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πάνω από το ύψος της σέντρας διαμαρτυρόμενος έντονα.
5)Στο 88′ άνοιξε η πόρτα του γηπέδου και πήγε να μπει φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας.
6) Στο 88′ χρέη αρχηγού ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας με Α.Φ. 7 Κουτρουμάνης