“Βράζει” ο ΠΑΟ Βάρδας για την φιλοξενία της Ρόδου

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟ Βάρδας με αφορμή την διαιτησία αλλά και την φιλοξενία του Ιάλυσου, στο σημερινό παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου οι “ταύροι” γνώρισαν στις καθυστερήσεις την ήττα με 1-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

Σκάνδαλο διαιτησίας, φιλοξενίας και αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

7 κίτρινες κάρτες κατά τις ομάδας μας , ανάποδα σφυρίγματα με τον εκνευρισμό των παιχτών μας αυτονόητο, αποφάσεις που έβαζαν τους γηπεδούχους συνεχώς μέσα στα καρέ μας , παιχνίδι με μπάλες τύπου ‘errea’ αντί για τις κλασικές ‘derby star’ που προβλέπονται, κατέστησαν τοn διαιτητή ως τον δωδέκατο παίχτη των γηπεδούχων για 90′.

Πρωτόγονες καταστάσεις βίωσε η ομάδα μας απο “φιλάθλους” του Ιαλυσου επίσης, με πρωτοστάτη τον ίδιο τον πρόεδρο των Ροδίων, ο οποίος σκαρφαλώνοντας με ταρζανισμους πάνω στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς και με την … συμπαράσταση των θερμοκεφαλων οπαδων πετούσαν βροχή μπουκαλιών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής μας Τσεκούρας χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις του! Η αστυνομία ανύπαρκτη σε όσα αναφέρουμε, και για του λόγου του ασφαλές δεν πάτησε ποτέ το πόδι της απ’ την αρχή του αγώνα.

Τυχαίο ;

Έτσι επήλθε ένα τουλάχιστον άδικο αποτελεσμα για τον ΠΑΟ Βάρδας εν μέσω τρομοκρατίας και αστοχιών. Σεβασμός και μάλιστα ο αρμόζων στις ομάδες που ‘ματώνουν’ οικονομικά για να ταξιδεύουν τόσα χιλιόμετρα σχεδόν κάθε αγωνιστική τιμώντας το θεσμό της Γ Εθνικής εντεκα χρόνια. Αυτόν το σεβασμό προσδοκούμε κι εμείς κι ολες οι ομάδες.