Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Βρήκε δίχτυα για 3η συνεχόμενη αγωνιστική ο Μάριος Σπυρόπουλος!

Φωτογραφία: Βύρωνας Ξυπολιάς

Ο Μάριος Σπυρόπουλος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν στην Α’ Κατηγορία, βρίσκοντας δίχτυα σε όλες τις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Ο επιθετικός του Πήγασου Μπεγουλακίου αποδεικνύεται καθοριστικός για την ομάδα του, καθώς έχει ήδη σκοράρει σε τρία διαδοχικά ματς.

Στην πρεμιέρα της σεζόν, κόντρα στον Ηρακλή Πατρών (1-1), ο Σπυρόπουλος άνοιξε λογαριασμό με το πρώτο του γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη δεύτερη αγωνιστική, απέναντι στον Αστέρα Λεοντίου (1-4), κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα, συνεχίζοντας την καλή του φόρμα.

Χθες, στην τρίτη αγωνιστική, έδωσε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση, σκοράροντας δύο φορές απέναντι στην Νίκη Προαστείου, τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν βαθμό στον Πήγασο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δείχνει έτοιμος να συνεχίσει να ηγείται της επίθεσης της ομάδας του και να γράψει τη δική του ιστορία στη φετινή διοργάνωση.

Με τρία παιχνίδια και τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του, ο Μάριος Σπυρόπουλος αποδεικνύει πως είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του πρωταθλήματος, και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν αν θα συνεχίσει το σερί του και στις επόμενες αναμετρήσεις.