Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

“Βόμβα” μεγατόνων ο Ατρόμητος Πατρών

Κώστας Κυρόσιμος με κάθε επισημότητα στον Ατρόμητο Πατρών, όπως είχε αποκαλύψει το patragoal.gr!

Είχαν γίνει συζητήσεις στις αρχές του καλοκαιριού, πήγε να χαλάσει, αλλά τελικά ο νεαρός επιχειρηματίας θα ασχοληθεί διοικητικά με τους “πορτοκαλί”.

Ο Κώστας Κυρόσιμος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας και θα είναι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρομήτου Πατρών.

Πιο αναλυτικά:

“Η μεγάλη οικογένεια του Ατρομήτου Πατρών καλωσορίζει το Κώστα Κυρόσιμο. Ο Κώστας αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας και θα είναι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρομήτου Πατρών.

Ένας νέος άνθρωπος, επιτυχημένος επιχειρηματίας και πάνω από όλα με την πορεία πρωταθλητισμού όπου πραγματοποίησε με την Δάφνη Πατρών έδειξε ότι ξέρει να εκπληρώνει στόχους .

Ένα παιδί γέννημα θρέμμα Ζαρουχλέικων που μεγάλωσε με ποδοσφαιρικές παραστάσεις δίπλα τον πατέρα του Δημήτρη που έχει φορέσει την φανέλα Του Ατρομήτου Πατρών με μεγάλη επιτυχία .

Τα Ζαρουχλέικα ενώνονται και δυναμώνουν με στόχους και όραμα . Κώστα σου ευχόμαστε υγεία και επιπλέον οι στόχοι Μας να εκπληρωθούν. Ατρόμητος Μόνο“.