«Βόμβα» στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Φωτογραφία αρχείου

Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας προχώρησε ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων. Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη, η διοίκηση της ομάδας εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στην ΕΠΣ Αχαΐας και την Επιτροπή Διαιτησίας, κάνοντας λόγο για “γελοίες αποφάσεις” και προκλητική αδικία στη διαδικασία των Play Out.

Οι άνθρωποι του Αστέρα, δηλώνοντας αηδιασμένοι από όσα διαδραματίζονται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ανακοίνωσαν την οριστική τους απόφαση να μην αγωνιστεί η ομάδα στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.

ΠΡΟΣ : ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ.

  Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ  ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

  ΦΕΤΟΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ PLAY OUT , ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΕΛΟΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.

  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΠΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ , ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ , ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ .

  ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΣΚΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΕΔ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΥΓ1: ΝΑΙ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

ΥΓ2: ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ…..ΘΡΑΚΑ!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΩΝ !