Με ξεκάθαρα αποτελέσματα κύλησε η 17η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με τους πρωτοπόρους να συνεχίζουν με νίκες, τον Παναιγιάλειο να διαλύει τον Πανγυθεατικό και την Παναχαϊκή να γνωρίζει νέα ήττα – σοκ, αυτή τη φορά από τον Πέλοπα Κιάτου.
Ο ΠΑΣ Πύργος επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στον Μιλτιάδη (2-0) και παραμένει μόνος στην κορυφή, ενώ Ζάκυνθος και Παναιγιάλειος συνεχίζουν το κυνήγι με άνετες επικρατήσεις.
Η Θύελλα Πατρών πάλεψε, αλλά λύγισε στο φινάλε από την Κόρινθο (2-1) με σκόρερ τον Σκεπετάρη, ενώ στο πιο εντυπωσιακό σκορ της ημέρας, ο Παναιγιάλειος πέρασε σαν… σίφουνας από το Γύθειο, συντρίβοντας τον Πανγυθεατικό με 5-0.
Στην Αγυιά, ο Πέλοπας εκμεταλλεύτηκε την τραγική αμυντική εικόνα της Παναχαϊκής και επικράτησε με 3-1, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και αφήνοντας τους «κοκκινόμαυρους» σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Τέλος, σημαντική νίκη πήρε ο Πανθουριακός επί του ΑΟ Λουτρακίου (2-0), αποτέλεσμα που έφερε ανακατατάξεις στη μέση της βαθμολογίας.
Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
- ΠΑΣ Πύργος – Μιλτιάδης 2-0
- Ζάκυνθος – Ερμής Μελιγούς 3-0
- Παναχαϊκή – Πέλοπας Κιάτου 1-3
- Πανγυθεατικός – Παναιγιάλειος 0-5
- Κόρινθος – Θύελλα Πατρών 2-1
- Πανθουριακός – ΑΟ Λουτρακίου 2-0
Βαθμολογία (μετά από 17 αγωνιστικές)
- ΠΑΣ Πύργος – 44 β. (31–6)
- Παναιγιάλειος – 39 β. (31–13)
- Ζάκυνθος – 37 β. (30–11)
- Μιλτιάδης Τριφυλίας – 30 β. (29–16)
- ΑΟ Λουτρακίου – 24 β. (17–13)
- Κόρινθος – 24 β. (28–26)
- Πέλοπας Κιάτου – 22 β. (15–26)
- Πανθουριακός – 19 β. (19–19)
- Παναχαϊκή – 19 β. (22–24)
- Θύελλα Πατρών – 16 β. (16–25)
- Ερμής Μελιγούς – 9 β. (10–28)
- Πανγυθεατικός – 2 β. (7–48)
Η επόμενη (18η) αγωνιστική – Κυριακή 1 Φεβρουαρίου
- ΠΑΣ Πύργος – Πανγυθεατικός
- Μιλτιάδης – Ζάκυνθος
- Παναιγιάλειος – Κόρινθος
- Θύελλα Πατρών – Παναχαϊκή
- Πέλοπας Κιάτου – ΑΟ Λουτράκι
- Ερμής Μελιγούς – Πανθουριακός












