Γενική είσοδος 10 ευρώ με την Α.Ε. Καραϊσκάκης

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα για την 3η αγωνιστική της Super League 2 κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης (3/11-15:00) ανακοίνωσε τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ

ΕΠΙΣΗΜΩΝ-VIP

Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 15 ευρώ

50 ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΩΡΕΑΝ

Για τους ανέργους θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος για τους 50 πρώτους που θα επιδείξουν την κάρτα ανεργίας τους, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

100 ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι 100 πρώτοι μαθητές-φοιτητές που θα προσκομίσουν το πάσο ή το απαραίτητο δικαιολογητικό στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα θα έχουν την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου στην τιμή των 5 ευρώ.

100 ΠΡΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι 100 πρώτες γυναίκες που θα βρεθούν στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα θα έχουν την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου στην τιμή των 5 ευρώ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ

Με την συνοδεία ενηλίκου, τα παιδιά έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.

Δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα, θα ανοίξουν δύο εκδοτήρια. Το ένα έξω από την σκεπαστή κερκίδα και το άλλο έξω από την θύρα των επισήμων στις 13:00.

Ανακοινώνεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα κυλικεία του Γηπέδου.