Γιάννης Σπανός: «Φαβορί ο Διαγόρας, το ματς θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος»

Τοπικό ντέρμπι στη Γ΄ Εθνική αύριο στα Βραχνέικα, με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων να υποδέχεται την Θύελλα Πατρών. Ανεπιφύλακτα το πρόσωπο του ντέρμπι είναι ο επιθετικός των «κυανολεύκων», Γιάννης Σπανός ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Διαγόρα, αλλά αυτή την φορά επιστρέφει ως αντίπαλος.

Ο Γιάννης Σπανός ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας, μίλησε στο patragoal.gr για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για το που θα κριθεί το ντέρμπι, αλλά και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της Αχαΐας:

«Δυστυχώς είχαμε το άτυχο αποτέλεσμα με το Τσιλιβή που μας φέρνει πίσω, όσον αφορά την μεγάλη νίκη που κάναμε μέσα στο Άργος. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να πάρουμε αυτό το εξάποντο που θα ήταν πολύ σημαντικό, για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής βλέπω πως είναι ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα και θα κριθούν όλα τις τελευταίες αγωνιστικές. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε όλα τα παιχνίδια. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους από την πρώτη μέχρι την τελευταία».

Συμπληρώνοντας για το ντέρμπι: «Παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Διαγόρας είναι πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του. Μεταμορφώνεται σε μια διαφορετική ομάδα στα Βραχνέικα. Είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και το φαβορί είναι ο Διαγόρας. Αυτά τα ματς επειδή είναι τοπικά ντέρμπι κρίνονται στην δύναμη και στο πάθος.  Εγώ πρώτη φορά θα είμαι αντίπαλος του Διαγόρα. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Γιώργος και ο Περικλής Παπαδόπουλος είναι κουμπάροι μου. Με τους Χρήστο Λούβαρη, Παναγιώτη Γεωργόπουλο,  Γιώργο Κυριακόπουλο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης έχουμε άριστη σχέση, ενώ ο Ανδρέας Τρίγκας είναι κολλητός μου. Τώρα, όμως παίζω στην Θύελλα Πατρών και θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη.

Εύχομαι στο τέλος του πρωταθλήματος η Θύελλα και ο Διαγόρας να πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, γιατί η Πάτρα χρειάζεται πολλές ομάδες για να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο, ώστε τα νέα παιδιά να έχουν τις επιλογές να πάνε ψηλότερα. Μέσα από την Γ΄ Εθνική, ένα νέο παιδί θα πάει στην Β΄ Εθνική και από εκεί στην Α΄ Εθνική.  Για το καλό του ποδοσφαίρου της Αχαΐας μακάρι να έχουμε όσες περισσότερες ομάδες γίνεται την νέα περίοδο».