Γ. Κυριακόπουλος: «Ελπίζω να επιστρέψω στην Εθνική

Συνέντευξη στην Tuttosport, με αφορμή τη μεταγραφή του στη Μόντσα, παραχώρησε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ ανέφερε πως άπαντες τον υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά στάθηκε στο ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Εθνική, μιας και όπως ανέφερε: «Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στη Μόντσα, βρήκα ένα φανταστικό γκρουπ και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις», είπε αρχικά ο Κυριακόπουλος. «Ως πρώτη εντύπωση μπορώ μόνο να το ορίσω ως τέλειο. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, Ραφαέλε Παλαντίνο, αλλά δεν έχουμε μπει σε συζητήσεις και ερωτήσεις τακτικής. Δεν τον ξέρω καλά ακόμα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας με εντυπωσίασε την περσινή σεζόν.

Τα ματς με τη Μόντσα, τόσο με τη Σασουόλο όσο και με τη Μπολόνια, ήταν δύσκολα, δύσκολα σε επίπεδο τακτικής. Μου αρέσει πολύ αυτή η Μόντσα.

Ελπίζω με τη μεταγραφή μου στη Μόντσα να επιστρέψω στην Εθνική, το να είμαι σ’ αυτή την ομάδα είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Η Eθνική ομάδα είναι μια ανοιχτή πληγή. Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη. Με κάλεσαν, είναι η αλήθεια, αλλά δεν έπαιζα συχνά. Τώρα είμαι σε μια σημαντική ομάδα, πιστεύω ότι ο προπονητής θα μου δώσει νέες ευκαιρίες».