Γ. Μπόγρης: “Πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη κόντρα στον Άρη”

Την προσοχή του στραμμένη στο επόμενο παιχνίδι, έχει πλέον ο Απόλλων, μετά την ήττα από το Μαρούσι, καθώς το Σάββατο (5 Νοεμβρίου) θα παίξει εκτός έδρας, με τον Άρη για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Για το παιχνίδι μίλησε ο αρχηγός Γιώργος Μπόγρης ο οποίος δήλωσε:

«Μετά από μια δύσκολη ήττα στην έδρα μας που ήρθε παρά την τρομερή προσπάθεια και συγκέντρωση στο πλάνο, πρέπει να πάμε παρακάτω. Σίγουρα το Περιστέρι δεν είναι μια ανταγωνίστρια ομάδα για τους στόχους μας αλλά όπως και να έχει, οι μεγάλες νίκες σε βοηθούν να κάνεις το βήμα παραπάνω και να εξελίσσεσαι.

Επίσης, θέλαμε πολύ να φύγετε όλοι από το γήπεδο με χαμόγελο, γιατί ακόμα μια φορά ήσασταν φανταστικοί και ο έκτος παίκτης για εμάς. Συνέχεια με αντίπαλο μια παραδοσιακή ομάδα όπως ο Άρης στην Θεσσαλονίκη. Με σκληρή δουλειά αυτή την εβδομάδα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη ώστε να έχουμε καθαρό μυαλό στην διακοπή για τα παράθυρα της FIBA. Θέλουμε να δουλέψουμε με στοχοπροσήλωση για τα επόμενα δύσκολα ματς που θα έρθουν.

Εμείς πάμε χωρίς να προδώσουμε τις αξίες μας, βελτιωμένοι, όπως κάθε φορά μετά από μια ήττα , να παίξουμε το παιχνίδι με τις αρχές και το πλάνο μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τόσο τον αντίπαλο αλλά περισσότερο πως θα ξεπερνάμε κάθε βδομάδα το ταβάνι μας και πως θα βοηθήσουμε όλο και περισσότερα παιδιά να μπουν στο κλίμα και να γίνουν σημαντικοί για εμάς. Γιατί όταν καταφέρουμε να έχουμε 12 πρωταγωνιστές, θα καταφέρουμε να έχουμε και τη συνέπεια που μας αναλογεί. Σκληρή δουλειά λοιπόν και καλή μας επιτυχία».