Δήλωσε το «Δ. Τόφαλος» ως έδρα για το BCL ο Κολοσσός Ρόδου

Το «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας δήλωσε προσωρινά ως έδρα για τους αγώνες του Basketball Champions League ο Κολοσσός Ρόδου, λόγω των εργασιών που γίνονται στο δικό του γήπεδο.

Ο Κολοσσός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο BCL και οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου στη Ρόδο, ευελπιστώντας πως ως την 1η Οκτώβρη που ξεκινάει η φάση των ομίλων, να είναι όλα έτοιμα.

Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές, οι ιθύνοντες του συλλόγου δήλωσαν ως έδρα εκείνη του Προμηθέα, ευχαριστώντας μάλιστα τη διοίκηση των Πατρινών.

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Basketball Champions League 2024-2025 για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Η ευρωπαϊκή αυτή συμμετοχή αποτελεί ορόσημο για το σύλλογό μας και αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων των μελών της ομάδας.

Ενημερώνουμε ότι, ως έδρα, αρχικά δηλώσαμε το κλειστό «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και σ’ αυτό το σημείο νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Προμηθέα για τη διευκόλυνση, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη μας.

Παράλληλα αναμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών του δικού μας γηπέδου κι ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμο αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις και να υποδεχθεί τους φιλάθλους μας σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας και προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της υπέροχης πορείας μαζί σας!».