Μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή διοργανώνει ο Δήμος Αιγιαλείας το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Αγίας Λαύρας, προκειμένου να τιμηθούν οι φετινές επιτυχίες των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης.
Ο Παναιγιάλειος, η Α.Ε. Αιγίου και ο ΑΟ Αιγίου 2019 κατάφεραν να υλοποιήσουν τους αγωνιστικούς τους στόχους κατά τη φετινή χρονιά, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά και την προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών και των διοικήσεών τους.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα κύπελλα των ομάδων θα εκτεθούν στην πλατεία για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους και στους κατοίκους της περιοχής να φωτογραφηθούν και να συγχαρούν από κοντά τους πρωταγωνιστές των φετινών επιτυχιών.
Ο Δήμος Αιγιαλείας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να δώσουν το «παρών» σε αυτή την αθλητική γιορτή του Αιγίου.








